Eskişehir Bilica'yı istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir Bilicayı istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 11:27

Fenerbhaçe’nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu Sezer Öztürk’ün transferinde ki sorun Bilica.

Haberin Devamı

Sports TV'den Aydın Cingöz'ün haberine göre Eskişehirspor Yönetimi, Sezer’e karşılıkFenerbahçe’nin vermek istediği Bilica’yı maliyetinin yüksek olması ve özel yaşantısı nedeniyle istemiyor. Bu arada Eskişehirspor gündemine henüz Fenerbahçe ile anlaşma sağlayamayan Semih Şentürk’ü aldı.

Sezer Öztürk’ün Fenerbahçe’ye transferi konusunda ki belirsizlik devam ediyor. Sezer Öztürk ile her konuda anlaşan Fenerbahçe Eskişehirspor ile henüz anlaşma sağlayamadı.

Transferdeki büyük sorun ise Bilica. Fenerbahçe Sezer Öztürk’e karşılık Eskişehirspor’a para, Abdulkadir ve Bilica’yı önerdi. Eskişehirspor ise Bilica’yı yüksek maliyeti ve özel yaşamındaki sorunları nedeniyle istemiyor.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü, Erdal Şahbaz, “transfer Mali Genel Kurulumuz nedeniyle şimdilik askıya alındı. Biz Bilica’yı istemiyoruz. Özellikle maliyetinin yüksek olması nedeniyle bu futbolcuya sıcak bakmıyoruz. Bizim Sezer’e karşılık Fenerbahçe’den istediğiz oyuncu Bilica değil. Fenerbahçe’den Semih’i istiyoruz. Onunda sözleşmesi sona erdiği için Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı belli değil. Ancak Fenerbahçe ile bu transfer için ortak bir yol arayışımız devam ediyor” dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!