Es Es'te gündem seçimli genel kurul

Güncelleme Tarihi:

Es Este gündem seçimli genel kurul
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2013 16:04

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yaptıkları Medical Park Antalyaspor maçının ardından gelecek sezonun hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Şahbaz yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un süper ligdeki 6'ncı sezonunu geride bıraktığını belirterek, kırmızı-siyahlı takımını ligde kalıcı olmasını için bütün çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Eskişehirspor'un yerinin her zaman süper lig olduğunu ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu: "Eskişehir'in ve Eskişehirspor'un ihtiyacı olan ligde kalıcı olmaktır. Medical Park Antalyaspor maçının ardından gelecek sezonun hazırlıklarına başladık. Haziran ayında genel kurulumuz var. Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ünal'ın başkanlığında bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın raporunu, gelecek sezon neler yapabileceğimizi, transfer çalışmalarını, kamp programını inceleyeceğiz. Genel kurul için bir tarih belirleyeceğiz. Eskişehirspor'un daha iyi yerlerden olması için elimizden geleni yapıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!