Ersun Yanal: Kenetlenmeliyiz

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanal: Kenetlenmeliyiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2007 13:52

Fortis Türliye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında yarın deplasmanda Vestel Manisaspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, “Başarıya ulaşabilmemiz için her alanda kenetlenmemiz şart“ dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor yeni bir sayfa açtı

"TARAFTAR YANIMIZDA OLSUN"

Gazetecilerle bu sabah bir sohbet toplantısı düzenleyen Ersun Yanal, Trabzonspor'un futbola ve başarıya ne kadar aç bir şehir olduğunun farkında olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Bizim tek istediğimiz camianın takımı iyi günde de kötü günde de yalnız bırakmaması. Bu Avrupa'da hep böyle oluyor. Takımlar, yense de yenilse de tribünler dolu oluyor. Artık Türkiye'de bir çok şey değişti. Bir maç kazanan takım bir anda iki üç sıra yükselebiliyor. Böyle bir anda biz elimizdeki kaliteli kadroyu kullanıp yerimizi sağlamlaştırmalıyız. Bu potansiyel bizde var ve biz bunu yapacağımıza yürekten inanıyoruz. Kenetlendiğimiz takdirde başarı çok daha kolay gelir."

CUMHURİYET COŞKUSU

Vestel Manisaspor maçının son çalışmasını bu sabah saat Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Ersun Yanal yönetiminde yapan bordo mavili takımın futbolcuları ve teknik heyeti, antrenmandan önce Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrağı ve Atatürk resmiyle resim çektirdi.

Trabzonspor, resmi internet sitesinde Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayınladı, “Modern Türkiye’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve bütün ulusumuza armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 84'üncü yıldönümünü bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda coşkuyla kutluyoruz. Tüm Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun“ dedi.

HIRSLI ANTRENMAN

Daha sonra yapılan antrenmanda futbolcuların hırsı, yüzleri güldürdü. Ersun Yanal, antrenman sırasında yardımcılarıyla birlikte durum değerlendirmesi yaptı. Ersun Yanal, antrenmanda Gökdeniz'le de özel olarak ilgilendi. Kaleci Tolga'nın sakatlığı nedeniyle katılmadığı antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

KAFKAS: "GALİP GELEREK HAVA YAKALAYACAĞIZ"

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise Vestel Manisaspor maçında takımlarına güvendiklerini söyledi. Beşiktaş karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten Zeyyat Kafkas, şöyle devam etti:
"Kayserispor maçında da şansız bir mağlubiyet aldık. Bunlar takımın üzerinde olumsuz bir hava oluşmasına yol açtı. Şimdi elimize bu olumsuz havayı üzerimizden atmak için iyi bir fırsat doğdu. Bunu iyi değerlendirip Vestel Manisaspor maçından galibiyetle ayrıldığımız takdirde, hem iyi bir hava yakalayacağız hem de Türkiye Kupası'nda zaten var olan ağırlığımızı yeniden hissettireceğimizi düşünüyorum. Grubumuzdaki takımların durumunu değerlendirmekten çok, bizim dururumuza bakmamız gerekiyor. Rakiplerimiz buraya kadar gelmişlerse, demek iyi takımlar. Bu yüzden güzel maçlar oynayacağımızı düşünüyorum. Ancak bu maçlar sonucunda gülen taraf ve gruptan çıkan taraf olmak istiyoruz."

KALE JEFFERSON'UN

Kaleci Tolga'nın Beşiktaş maçında sakatlanmasının ardından Kayserispor maçında kaleyi devralan Brezilyalı Jefferson, Vestel Manisaspor maçında da ilk 11’de sahaya çıkacak. Tolga'nın sakatlığının geçmemesi, Jefferson'un da iyi bir performans sergilemesi yüzünden Ersun Yanal'ın tercihini, Brezilyalı kaleciden yana kullanacağı öğrenildi. Tolga Seyhan'ın yerine Erdinç'i ilk 11'de oynatması beklenen Ersun Yanal, maçta Risp ve Çağdaş'a forma verebileceğinin sinyallerini verdi.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Bu arada Ersun Yanal'ın yardımcılıklarını Murat Aydın, Volkan Kazak ve Kemal Özdeş'in yapacağı açıklandı. Ersun Yanal'ın bir yardımcı alacağı, bu ismi de ilerleyen günlerde belirleyeceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!