Ersan paniği yapmayın!

Güncelleme Tarihi:

Ersan paniği yapmayın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 21:01

Beşiktaş’ın hocası, Ersan’ın ayrılmasıyla defansta sıkıntı yaşanmayacağını vurgulayarak, “Marcelo ve Delgado çok yönlü oyuncular” dedi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞA oynayan Beşiktaş’ta, Ersan Gülüm’ün Çin’e satılması, “Defansta sıkıntı yaratır mı ve yeni transferler uyum sorunu yaşar mı” sorularına neden olmuştu. Cevabı teknik direktör Şenol Güneş verdi.Tecrübeli teknik adam, “Ersan’ın ayrılmasını istemedim. Ancak hem kulübün hem de oyuncunun mutlu olması gerekirdi. Her iki taraf da mutlu oldu. Ersan’ın yeri dolacaktır. Marcelo da hazır, Delgado da hazır. İkisi de çok yönlü futbolcu. Gaziantepspor karşısında alacağımız iyi sonuçla ortada bir sıkıntı olmadığını herkes görecek” dedi.

RÖVANŞ PEŞİNDE

TRABZONSPOR, kendisini Ziraat Türkiye Kupası’ndan eleyen Akhisar’dan rövanşı ligde almak istiyor. Manisa 19 Mayıs’ta 15.00’te başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek.

BİR ONUR EKSİKTİ!

Sakat ve cezalılar nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da kaleci Onur Kıvrak da sakatlandı. 

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, Akhisar maçı öncesi Onur Kıvrak şoku yaşadı. Tecrübeli kaleci idmanda dizinden sakatlandı ve dün kodrodan çıkarıldı.
Teknik patron Hami Mandıralı, bugün eldivenleri Esteban’a verecek. Bordo mavili ekipte kaleci Onur Kıvrak’ın dışında sakat olan Aykut, Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ile cezalı olan Cavanda da Akhisar kadrosunda yer almıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!