Erman Toroğlu: Galatasaray'a 5 maç ceza verilsin!

Güncelleme Tarihi:

Erman Toroğlu: Galatasaraya 5 maç ceza verilsin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 18:54

Yorumcu Erman Toroğlu, Turkcell Süper Kupa'daki Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle sarı kırmızılı taraftarlara sert çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde ve stat içinde çıkan olaylar yorumcu Erman Toroğlu'nu isyan etti.

A Spor'da yayınlanan "Süper Kupa" özel programında karşılaşma öncesi Konya sokaklarında yaşanan olayları değerlendiren Toroğlu, "Maç öncesi uyarmak istiyorum, planlı bir şekilde provokasyon yapılıyor. Bakıyorum hepsinin tipleri aynı, bunlar ne Beşiktaşlı ne Galatasaraylı, maksatlı olarak buraya gelmişler. Aralarından 4-5 kişiyi alsınlar, Galatasaray'ın kalecisi kim diye sorsan bilmezler, Beşiktaş'tan 4 futbolcu sayamazlar. Polisleri uyarıyorum, bunların aralarından birilerini seçip sorsunlar. Farklı amaç için yapılan şeyler, bu işleri yapan gruplar başka gruplar. Bunları OHAL'den bir yamultursun, kendilerine gelemezler." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Toroğlu, maç sırasında Galatasaray tribünlerinden sahaya meşale atılması için de şunları söyledi:
"Bunlar insan değil, bunlar mahlukat. Bu olayları çıkartan taraftar kim? Galatasaray taraftarı. Sahaya yabancı madde atanları hepsi belli. TFF acımayacak, Galatasaray'ın sahasını 5 maç kapatacak olacak. Cezalandıracaksınız, bu işlere başka türlü önlem alamazsınız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!