Erken pes etti

Güncelleme Tarihi:

Erken pes etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 00:00

Rod Stewart ile nişanlısı Penny Lancaster, iki ay önce dünyaya gelen bebekleriyle sonunda objektif önüne geçti. Lancaster’ın uykusuzluk ve yorgunluktan yakınması, çabuk pes ettiği şeklinde algılandı.

Rock müziğin yaşlı kurdu Rod Stewart’ın tekrar baba olması, dünya basını için yılın en ses getiren olaylarındandı... Alastair adını verdikleri oğullarını bir süre meraklı gözlerden sakınan çiftin inadı sonunda kırıldı ve aile ikinci ayın sonunda hep birlikte objektif karşısına geçti. Çekimin ardından da röportaja geçildi.

Lancaster’ın ilk söylediği, Rod Stewart ile önümüzdeki haziran ayında evlenecekleri oldu. Tabii anne olmaktan duyduğu mutluluğu da uzun uzun anlattı. Minik Alastair, annesinin kucağında her şeyden habersiz uyurken, genç anne sevgi dolu bakışlarla bebeğini seyrediyordu. Bu arada Rod Stewart, oğluna daha çok zaman ayıracağını söyledi ve önceki eşlerinden olan çocuklarına yeterince ilgi gösteremediğini itiraf etti. Alastair üvey kardeşlerinden çok daha şanslı olacaktı.

ANNELİK BANA AĞIR GELDİ

Ardından sözü yine Penny Lancaster aldı. Havuzda doğum yaptığını, Alastair’in çok ciddi sorunlar yaşadığını, göbek kordonu boynuna dolandığı için ölüm tehlikesi atlattığını, kendisinin de saatlerce acılar içinde kıvrandığını söyledi genç anne... Derken kendini kaptırıp, "Bebek bakmak meğer ne zormuş" diye yakınmaya başladı: "İki aydan beri geceleri uyumak bana yasak. Yorgunluktan perişan haldeyim. Bu iş bana çok ağır geldi!"

Gazeteciler kulaklarına inanamadılar. Genç kadın bir yandan müşfik, fedakar anne tavırlarıyla poz verirken bir yandan da her şeyden habersiz küçük oğlundan dert yanıyordu. Görüntülerle sözler birbirleriyle çelişti. Röportajın sonuna doğru Penny Lancaster, hatasını anlayıp, sözlerinin yanlış anlaşılmamasını rica etti. Kendini biraz yorgun hissettiği için öyle konuştuğunu ileri sürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!