Ergin Ataman: Biz orada Fenerbahçe'yi hep yendik!

Güncelleme Tarihi:

Ergin Ataman: Biz orada Fenerbahçeyi hep yendik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 18:21

Galatasaray Liv Hospital'ın teknik patronu Ergin Ataman, play-off çeyrek finalinde oynayacakları Fenerbahçe Ülker maçı öncesi gözdağı verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, play-off'taki Fenerbahçe Ülker eşleşmesi için "Belki de Euroleague şampiyonu olacak bir takımla oynayacağız ama sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Bu sezon iki takım arasında ciddi bir fark oluştuğunu, bunun sonucunda da normal sezonu Fenerbahçe Ülker'in birinci, kendilerinin ise sekizinci sırada tamamladığı belirten Ataman, şöyle konuştu:

"ABDİ İPEKÇİ'DE FENERBAHÇE'Yİ HEP YENDİK"
"Geçen sezon Fenerbahçe Ülker ile başabaş bir mücadele vermiştik. Bu sezon biz sorunlarla uğraştık ve play-off'lara son sıradan girebildik. Fenerbahçe Ülker'in gücü ise meydanda. Bugün için Avrupa'nın 4 büyük takımından biri. Belki de play-off serisi başlarken karşımıza Euroleague şampiyonu olarak çıkacaklar. Ancak koşullar nasıl olursa olsun teslim olmayacak ve sonuna kadar mücadele edip turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca unutulmasın ki benim zamanında Abdi İpekçi'deki bütün maçlarda Fenerbahçe Ülker'i yendik." (basketfaul)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!