Erdal Kılıçarslan Mersin İdmanyurdu'nda

Güncelleme Tarihi:

Erdal Kılıçarslan Mersin İdmanyurdunda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 20:50

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Gençlerbirliği ile sözleşmesini fesheden Erdal Kılıçarslan ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, Gençlerbiliği ile sözleşmesini fesheden Erdal Kılıçarslan ile anlaşmaya vardı.

Hazırlanan sözleşmeyi imzalayan Kılıçaslan'ın, teknik direktör Nurullah Sağlam'ın görev vermesi halinde Gaziantepspor maçında forma giyebileceği kaydedildi.

Gurbetçi Cüneyt Ekşi deneniyor

Bu arada ligin 21. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan takım, antrenmanlarını Macit Özcan Spor Kompleksinde sürdürdü.
Isınma koşusuyla başlayan antrenmanda egzersiz hareketlerinin yanı sıra, orta ve şut çalışması yapıldı. Çalışmaya sakatlıkları devam eden Beto, Zurita, Hakan ve İbrahim katılmazken, milli takımda bulunan Ben Yahia da çalışmada yer almadı.

Yeni transfer edilen Erdal ve denenmek üzere İsviçre'nin FC Basel takımından çağrılan gurbetçi futbolcu Cüneyt Ekşi de antrenmana katıldı.
Öte yandan, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak olan takım, 18 kişilik futbolcu kafilesiyle Gaziantep'e hareket edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!