Engin Baytar özür diledi ve uyardı

Güncelleme Tarihi:

Engin Baytar özür diledi ve uyardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 22:10

Galatasaray taraftarlarından gelen büyük tepkiler üzerine bir açıklama yapan Engin Baytar, küfür ve hakaret edenler hakkında hukuki işlemler başlatacağını bildirdi. Baytar, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Haberin Devamı

:

Haberin Devamı


"KÖTÜ BİR NİYETİMİZ YOKTU"


"Bugün A2 takımı ile yaptığımız kahvaltı sonrasında takım olarak Vialand'e gittik. Çocukların kendi aralarında çekip paylaştıkları video sanrasında biz de espri amaçlı yine kendi aramızda, bahsi geçen videoyu çekip paşlaştık. Tamamen şakalaşma amaçlı, içinde hiçir art niyet barındırmayan, kendi aramızdaki bir esprinin sonucu olarak internette paylaşmış olduğum video görüyorum ki tamamen yanlış anlaşılmış.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Kimseye bir saygısızlık yapmak gibi bir niyetimiz kesinlikle yoktu. Gençlerbirliği'nden Sedat Yeşilkaya ile aramızdaki bir espri sonucunda çekmiş olduğumuz bu video için herkesten özür dilerim.
Hakkımızda kötü sözler söyleyen bazı insanlara sormak isterim; yaptığım yardımları bilseydin, örnek olarak KORUNCUK yardımımdan haber olsaydı böyle ithamlarda bulunabilir miydin?

HAKARET EDENLERE DAVA AÇACAĞIM

Biz işimizi sahada yapıyoruz. İdmanlarda çalışıyoruz. Kimse kimseyi özel hayatında yaptığı bir espri sonucu yargılayamaz. Her ne sebeple olursa olsun şahsıma hakaret ve küfür eden herkesle ilgili yasal işlem başlatılacaktır. İyi niyetli Galatasaray taraftarından yanlış anlaşılmaya sebep olduğum için tekrar özür dilerim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!