Engin Altan Düzyatan'ın Oğlu Dünyaya Geldi!

Güncelleme Tarihi:

Engin Altan Düzyatanın Oğlu Dünyaya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 22:04

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan baba oldu. Geçen yıl nikah masasına oturan Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın bir bebekleri oldu. İstanbul Ulus’taki özel bir hastanede doğum yapan Neslihan Alkoçlar'ın ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yakışıklı oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile Neslihan Alkoçlar, Ekim 2014'te evlenmişti.

Ender ile Gülşah Alkoçlar'ın kızı olan Neslihan Alkoçlar, İstanbul Ulus'taki Liv Hospital'da doğum yaptı ve bir erkek bebek dünyaya getirdi.  Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarını kucaklarına aldılar.

Çift, geçtiğimiz günlerde bebeklerine ne isim vereceklerine karar veremediklerini söylemişti. Ünlü çift bugün dünyaya gelen oğullarının ismini ''Emir'' koydu. 3 kilo 950 gram doğan Emir 49 santimetre boyunda.

Engin Altan Düzyatanın Oğlu Dünyaya Geldi

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Tiyatro ile lisedeyken tanışan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümüne girdi.

Haberin Devamı

2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı gibi daha birçok büyük yapımda yer almıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

BAKMADAN GEÇME!