En zor deplasman

Güncelleme Tarihi:

En zor deplasman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2009 00:00

Sivasspor’un genç çalıştırıcısı, "Rakibimiz kadrosu, futbolcu ve seyirci potansiyeli ile önemli bir takım. Başında da saygı duyduğum Giray Bulak var. İşimiz kolay değil. Kazanıp, şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz" dedi.

SON 7 haftaya en yakın rakibi Beşiktaş’ın 1 puan önünde zirvede giren Sivasspor şampiyonluğa odaklanırken teknik direktör Bülent Uygun işi sıkı tutuyor. Ligde bu hafta Konyaspor’la oynayacakları maça dikkat çeken ve bu karşılaşma için, "En zor deplasmanımız" yorumunu yapan Uygun, futbolcularıyla yaptığı toplantıda şunları söyledi:

"Konyaspor, kadrosu, futbolcu ve seyirci potansiyeli ile önemli bir takım. Rakibimizin başında benim de saygı duyduğum Giray Bulak bulunuyor. Böyle bir ortamda liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda kalan süreçte bizden beklentilere karşılık vermeliyiz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Kadro ve potansiyel anlamında Konya’nın üst düzeyde olduğunu düşünüyorum. En zor deplasmanımıza gidiyoruz.

Şampiyon olmayı çok istiyoruz.

Her şeyin bir sonu vardır. Hayatın da bir sonu var. Her fani ölümü tadacaktır. Ligin sonunda da bir takım şampiyonluğu tadacaktır. Biz şampiyon olmak istiyoruz. İki sezonluk başarıyı kupayla taçlandırmak istiyoruz. Avantajımızı en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Yendiğiniz zaman avantaj sağlıyorsunuz. Rakiplere değil kendimizin ne yaptığına bakıyoruz." Dünkü çalışma ile hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılar, bugün öğlen yemeğinin ardından karayolu ile Konya’ya hareket edecek. Son çalışmasını yarın Konya’da yapacak olan Sivasspor, cumartesi günkü maçı bekleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!