En iyi olduğum maçtı

Güncelleme Tarihi:

En iyi olduğum maçtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2008 01:12

CASSİO Lincoln, sahada hünerlerini göstermeye başlarken iddialı konuşmayı da ihmal etmedi. Bellinzona ile oynanan ilk maç ile başlayan çıkışını Kocaeli ve Konyaspor’a karşı da sürdüren sambacı, artık yalnızca futbolu düşündüğünü ifade etti. Son 3 maçta 6 asist yaparken, iki de gol kaydederek takımının çıkış göstermesinde büyük bir pay sahibi olan Lincoln, kendine ait internet sitesinde açıklamalar yaparak, G.Saray formasıyla UEFA Kupası’nda final oynamak istediğini söyledi.

Galatasararay’ın yıldızı ilk olarak 4-1 kazandıkları Konyaspor maçına değinerek, "Her zamanki gibi muhteşem taraftarımızın önünde Konyaspor’a karşı takım olarak çok iyi mücadele ettik. Haklı bir galibiyete imza attık. G.Saray’a geldiğim günden beri oynadığım en iyi oyunlardan biriydi ve bu güzel oyunumu yaptığım iki asist ve attığım bir golle süsledim" ifadelerini kullandı.

Bellinzona ile oynanacak rövanş maçına da değinen Lincoln, rakiplerini mutlaka yenmeleri gerektiğinin altını çizerek, "Sırada Avrupa kupaları var. İsviçre’de rakibimizden 3 gol yedik. Bu bize yakışmadı. Ancak bu kez gollü bir zafer ve iyi bir futbol oynayacağımıza inanıyorum. Bu iyi futbolumuzu Bellinzona karşısında da sürdürüp UEFA Kupası’nda final oynamak istiyoruz. En büyük hedefim G.Saray formasıyla Avrupa arenasında final oynamak" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!