Emre beni beğeniyormuş

Güncelleme Tarihi:

Emre beni beğeniyormuş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2006 00:00

Futbolcu Emre Belözoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Mahsun Kırmızıgül'ün eski sevgilisi Bade İşçil, ünlü futbolcuyu tanımadığını söyledi. İşçil, "Emre'yi tanımam. Ama onun beni beğendiğini duydum. Bir arkadaşımdan benim telefon numaramı istemiş. Ama hiç konuşmadık" dedi.

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgül'ün üç yıl aşk yaşadığı ve geçtiğimiz yıl ayrıldığı sevgilisi Bade İşçil'in adı son günlerde İngiltere'nin Newcastle United takımında top koşturan Emre Belözoğlu ile anılıyor. Son günlerde magazin kulislerinde konuşulan dedikoduya göre, Bade ile Emre'yi tanıştıran, Galatasaraylı Okan Buruk'la beraber olan manken Nihan Akkuş olmuş. Haftada 60 bin pound kazanan ünlü futbolcunun, her maç sonrası 19 bin dolara kiraladığı özel uçakla İstanbul'a İşçil'i görmeye geldiği iddialarına son noktayı genç kız koydu. Bade İşçil, Emre Belözoğlu'nu tanımadığını ve bu haberlerin kendisini çok üzdüğünü söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

Emre beni beğeniyormuş
Emre beni beğeniyormuş

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu                  Bade İşçil

"Emre'yi hiç tanımam. Ama Emre'nin beni beğendiğini, tanışmak istediğini duydum. Hatta ortak arkadaşımızdan benim telefonumu istemiş. Ama henüz bir konuşmuşluğumuz ve tanışmışlığımız yok. Emre'nin basında resimlerin gördüm ama resimden bir elektrik alınmaz. O yüzden 'beğeniyorum veya beğenmiyorum' diyemem. Mahsun'u da ekranlarda gördüğümde beğenmemiştim. Yan yana

/images/100/0x0/55eb1c11f018fbb8f8abb333
gelince elektrik aldım ve beğendim. Ayrıca ben ne futbolcu tanırım ne de futbolla ilgilenirim. Hedeflerim büyükmüş gibi yansıtılıyor. Şarkıcının ardından futbolcu... İlla ki medyatik sevgilim mi olmak zorunda? Normal bir ilişki yaşayamazmışım gibi lanse ediliyor. En çok da buna sinirleniyorum. Önce, yine hiç tanımadığım Sergen'le böyle bir söylenti çıktı. Şimdi de Emre Belözoğlu. Kendisinin ağzından bir cevap bile çıkmazken, bu sorunun sürekli bana sorulması beni çok üzüyor. Benim Emre Belözoğlu ile hiçbir alakam yok. Okuluma ve dizi çekimine ancak vakit ayırabiliyorum. Bir ilişki için zamanım yok, üstelik sözü edilen kişi de İngiltere'de. Çok alakasız yani. Aşk yaşamıyorum ama bu söylentiler benim kısmetimi kapatıyor. Biri yokken var gibi gösterilmesi doğru değil."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!