Emekli maaşını Şekerbank’a taşıyana promosyon

Güncelleme Tarihi:

Emekli maaşını Şekerbank’a taşıyana promosyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 12:08

Şekerbank, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile imzaladığı protokol kapsamında, SGK emekli maaşını Şekerbank’a taşıyan ve üç yıl boyunca emekli maaşını Banka aracılığıyla almayı taahhüt eden emekli müşterilerine maaş tutarlarına göre promosyon ödemesi yapıyor.

Haberin Devamı

Şekerbank, aylık bin TL’nin altında maaş alan emeklilere 300 TL, bin ile 2 bin TL arasında maaş alan emeklilere 375 TL, 2 bin TL ve üzerinde maaş alan emeklilere ise 450 TL olmak üzere, peşin ve tek seferde promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Promosyondan yararlanmak isteyen emekliler, Şekerbank’ın tüm şubelerinden başvuru yapabiliyor.

EMEKLİLERE ÖZEL AYRICALIKLAR
Emekli maaş müşterileri, promosyon ödemelerinin yanı sıra Şekerbank’ın emeklilere yönelik birçok ayrıcalıklı hizmetinden de yararlanabiliyor. Tüm Şekerbank şubeleri ve ATM’lerinden masrafsız olarak maaşını çekebilen emekli maaş müşterileri, tüm diğer banka ATM’lerinden de ücret ödemeden günlük çekim limitleri dâhilinde maaşlarını alabiliyor.

Emekli maaş müşterileri, internet, mobil şube ve çağrı merkezi aracılığıyla yapacakları havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz gerçekleştirebiliyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!