Eliniz boş gelmeyin

Güncelleme Tarihi:

Eliniz boş gelmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2011 00:00

Bugün Maçka Küçükçiftlik Park’ta yapılacak “Van İçin Rock” etkinliğinde sahneye çıkacak sanatçıların hayranlarından bir ricası var: “Yanınızda depremzedeler için yardım malzemeleri getirin.”

Haberin Devamı

ROCK dünyasının ünlü isim ve grupları, 7.2 şiddetinde depremle sarsılan Van için bir araya geldi. 4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran-Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK ve Yüksek Sadakat, bugün Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek “Van İçin Rock” etkinliğinde sahneye çıkacak. Dream TV’den canlı yayınlanacak konserin tüm geliri, Kızılay aracılığıyla depremzedeler için kullanılacak.

Etkinlik için hazırlanan 12 bin 500 bilet, geçtiğimiz cuma günü tükendi. Gösterilen yoğun ilgiden memnun olan rock’çıların şimdi hayranlarından bir isteği daha var. Sanatçılar, konsere gelenlerin yanlarında depremzedeler için yardım malzemeleri getirmelerini istiyor. Aylin Aslım, bu ricasını Twitter’daki sayfasından da dile getirdi: “Şu noktadan sonraki hedefimiz, gelen herkesin uyku tulumu, bere, eldiven, konserve gıda, kadın pedi gibi malzemelerle gelmesi olsun. Pazar günü ‘Van İçin Rock’ konserinde TIR’lar getireceğiniz yardımları bekliyor.”

Haberin Devamı

Tiyatrocular da seferber oldu

Van için güldürdüler

Müjdat Gezen Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Dur Bi Dakka” adlı fantastik komedi, dün Bahariye Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda seyirciyle buluştu. Oyundan elde edilen tüm gelirin, depremzedeler için Kızılay’a bağışlanacağı açıklandı.

El ele verdiler

Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncuları Çolpan İlhan, Kerem Alışık, Yavuz Bingöl, Mustafa Üstündağ, Songül Öden ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başlattığı yardım kampanyasına diğer sanatçılar da katıldı. Bölgeye bir TIR dolusu yardım malzemesi göndermeyi amaçlayan kampanyaya destek verenler arasında Emre Altuğ, Çağla Şıkel, Oktay Kaynarca, Emre Kınay’ın yanı sıra futbolcular Hasan Şaş ve Servet Çetin ile işadamı Cem Toprak da var.

Haberin Devamı

Depremzedelere ücretsiz oyun

Önceki akşam Profilo Alışveriş Merkezi’nde “Kanlı Nigar” adlı oyunu sahneleyen Adım Tiyatro’nun sahibi Metin Karaman, “Yaralar sarıldıktan, insanların morali yerine geldikten sonra Van’da ücretsiz oyun oynayacağız. Ayrıca İstanbul’da gösteri yapıp, fiyatını da yüksek tutup, gelirini Van’a bağışlayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!