Elde şampanya Paris geliyor

Güncelleme Tarihi:

Elde şampanya Paris geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2006 00:00

Yarattığı skandallarla dünya medyasının gündeminden düşmeyen Paris Hilton, dünyanın ilk kutuda satılan şampanyasının tanıtımı için İstanbul’a geliyor.

Formula 1 öncesinde

Avusturya’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Ischgl’de nisan ayında 20 bin kişinin katıldığı bir partiyle tanıtılan kutuda şampanya ’Rich Prosecco’nun Türkiye’deki tanıtımını Paris Hilton yapacak. 27 Ağustos’ta İstanbul Park’ta yapılacak Formula 1 İstanbul Grand Prix’i öncesinde Türkiye pazarına girecek ürünün tanıtımı için İstanbul’a gelecek olan Paris Hilton, 21-25 Temmuz tarihleri arasında Mallorca’da gerçekleşen organizasyonda da bu ürünü tanıttı.

Lüks limuzini de gelecek

Paris Hilton, İstanbul’da her türlü lüksün olduğu kendi limuzinine binecek. Bu süper lüks limuzin Paris Hilton için özel olarak deniz yoluyla İstanbul’a getirilecek. Avusturya’nın ünlü isimlerinden Günther Aloys’un mucidi olduğu kutuda şampanya halen Avusturya, Almanya ve İsviçre’de satılıyor. Paris Hilton’un İstanbul gece hayatına tanıtacağı şampanyanın kutuda olması tadında ve kalitesinde bir değişiklik yaratmıyor.
/images/100/0x0/55eb67bdf018fbb8f8befaa1

PARIS’LE TANIŞTI

Ürünü Türkiye’ye getirecek GPG firmasının Halkla İlişkiler Müdürü Nilüfer Koçbeker, Mallorca’da yapılan tanıtımda Paris Hilton’la tanışma fırsatı buldu. Hilton’u çok samimi bulduğunu söyleyen Koçbeker, genç yıldızın isteği üzerine meşhur limuzinini de İstanbul’a getireceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!