Ekşi Elmalar filminin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte konusu

Güncelleme Tarihi:

Ekşi Elmalar filminin oyuncu kadrosunda kimler var İşte konusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 12:04

Ekşi Elmalar filminin konusu ve oyuncuları yeniden gündeme geldi. 2016 yapımı yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın gerçekleştirdiği sinema filmi Ekşi Elmalar, bu akşam ilk kez TV’de yayınlanacak. İşte dönem filmi olan Ekşi Elmalar’ın oyuncu kadrosu ve konusu!

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, başrollerini ise Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut’la paylaştığı Ekşi Elmalar, eski belediye başkanı Aziz Özay, eşi Ayda ile kızları Muazzez, Safiye ve Türkan’ın 1970’lerde Hakkari’de başlayıp 90’ların Antalya’sına uzanan etkileyici hikayesini konu alıyor.

EKŞİ ELMALAR OYUNCULARI

YILMAZ ERDOĞAN

Yılmaz Erdoğan, 1967 doğumlu sinema ve tiyatro sanatçısı. Çocukluğu Malatya'da geçmiştir, şu an İstanbul'da yaşamaktadır. Bir Demet Tiyatro adlı dizideki, Mükremin Çıtır isimli karakter ile tanınırlığı çok büyük ölçüde artmıştır aynı zamanda bu dizinin senaristliğinide yapmıştır. Daha sonra kendisininde aralarında bulunduğu BKM oyuncuları ile birlikte çok başarılı tiyatro oyunlarına imza atmıştır, özellikle Demet Akbağ ile çok iyi bir ikili oluşturmuşlardır. Beyazperdede de önemli işlere imza atan Yılmaz Erdoğan, Vizontele, Organize İşler, Neşeli Hayat ve Kelebeğin Rüyası gibi filmleri yönetip başrol oynadı.

SONGÜL ÖDEN

17 şubat 1979 Diyarbakır doğumludur. Türk tiyatro ve dizi oyuncusu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu\'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı. Gümüş adlı TV dizisinde rol aldı.

FARAH ZEYNEP ABDULLAHOĞLU

17 şubat 1979 Diyarbakır doğumludur.Türk tiyatro ve dizi oyuncusu.Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu\'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı.Gümüş adlı TV dizisinde rol aldı.

ŞÜKRAN OVALI

Şükran Ovalı, 1985 doğumlu dizi ve sinema oyuncusu. 2017 yılının başında bir süredir birlikte olduğu milli futbolcu Caner Erkin ile Roma'da evlendi.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ

Şükrü Özyıldız; 18 Şubat 1988 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Birçok tiyatro oyununda , reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncu ekranlarda ilk olarak 2011 Yılında “Derin Sular” adlı dizide görüldü.

2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmış daha sonra ise 2013 yılında da ilk sinema filmi Neva da başrol oynadı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!