Turizmde dev buluşmaya hazırlık

Güncelleme Tarihi:

Turizmde dev buluşmaya hazırlık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2023 07:00

TURİZM sektörünün yeni buluşma adresi olmayı hedefleyen İstanbul Turizm Fuarı bu yıl ilk kez 4-5 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Haberin Devamı

Dream Project organizasyonunda düzenlenecek fuar öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Dream Project Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Volkan Ataman, fuarın tüm Türkiye’yi temsil edeceğini belirtti. Ataman, “Turizm sektörüne 60 milyon turist, 56 milyar dolarlık turizm geliri hedefimizi global ölçekte bir araya getiren ve tanıtan bir fuar kazandırmak istiyoruz. Fuarda tarihi sanat eserlerini yapay zekâ ile canlandıracağız” dedi.

Ataman, fuarın 2024 sezonuna yönelik erken rezervasyon kampanyaları için fırsatlar oluşacağını belirterek, “Ekim aynı zamanda bizim için yeni kontratların da imzalandığı bir dönem. Fuarda bir araya gelecek otel ve acentelerin yeni dönem kontratlarına imza atmalarını da hedefliyoruz. Bu yoğun geçen turizm sektörü için çok büyük bir kolaylık olacak. Erken rezervasyon başlangıcı ve kampanya duyuruları için de fırsat sunacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Turizmde dev buluşmaya hazırlık
Volkan Ataman

15 BİN ZİYARETÇİ HEDEFLENİYOR

Volkan Ataman, 5 bin 356 metrekare alana kurulacak fuarda, 220 katılımcı firma ile 15 binin üzerinde misafir ağırlamayı hedeflediklerini belirtti. Ataman, İstanbul’un dünya turizminin başkenti olduğunu belirterek, “Bu güzel şehrin görkemli ve prestijli bir organizasyona ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz için bu fuarı yapma kararı aldık. İstanbul’un merkezinde ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerine unutulmaz bir fuar deneyimi yaşatmayı planlıyoruz. Fuarımız İstanbul ismini alsa da Türkiye’yi global ölçekte turizm alanında konumlandıracak ve kapsayacak bir fuar olacak” dedi.

Turizmde dev buluşmaya hazırlık

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!