Ä°BB BaÅŸkanı'ndan metrobüsle ilgili ÅŸaşırtan sözler

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Mart 28, 2018 14:26

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Metrobüs şu anda normal kapasitesinin üzerinde. 500 bin günlük kapasite ile planlanmış şu anda 900 bin. Silivri’ye uzatıldığı zaman 1 milyon 300, 1 milyon 400 bin demek. Metrobüse binen vatandaşlarımızın halini hepimiz görüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İBB Başkanı Mevlüt Uysal , KİPTAŞ’ın 1058 konuttan oluşan Silivri Konutları 3. Etap Projesi’nin tanıtım toplantısında basın mensuplarının Silivri’ye metrobüsün uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin sorusunu cevapladı.

İBB Başkanından metrobüsle ilgili şaşırtan sözler


''KAPASÄ°TENÄ°N ÃœZERÄ°NDE''
İBB Başkanı Uysal , " Metrobüs şu anda normal kapasitesinin üzerinde. 500 bin yolcu olarak planlanmış. Şu anda 900 bin yolcu taşıyor. Bu Silivri’ye uzandığı zaman 1 milyon 300 bin- 1 milyon 400 bin yolcu demek. Bugün itibariyle Metrobüsü kullanan vatandaşların halini hepimiz görüyoruz.Şu anda var olan sıkıntıyı naslı aşarız onun çözümünü ararken, Silivri’ye uzatarak o çözülemez.

Haberin Devamı

İBB Başkanından metrobüsle ilgili şaşırtan sözler

4 HAT YIL SONUNDA BÄ°TÄ°YOR
Eski Sirkeci-Halkalı dediğimiz şu anda Kazlıçeşme-Halkalı Banliyö hattı çözüldüğü zaman önemli bir rahatlama olacak. Halkalı- Esenyurt-Beylikdüzü metromuzun Esenyurt’a kadar ihalesi yapıldı. Dört tane hattın yıl sonuna kadar bitirilmesini çözmüş olacak.

Â

İBB Başkanından metrobüsle ilgili şaşırtan sözler

''UZATIRSAK KÖTÜLÜK YAPMIŞ OLURUZ''

Uysal, metrobüsün Silivri’ye kadar uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin bir soru üzerine, "Metrobüs şu anda normal kapasitesinin üzerinde. 500 bin günlük kapasite ile planlanmış şu anda 900 bin. Silivri’ye uzatıldığı zaman 1 milyon 300, 1 milyon 400 bin demek. Metrobüse binen vatandaşlarımızın halini hepimiz görüyoruz. Dolayısıyla şu anda var olan sıkıntıyı nasıl aşarız onun çözümünü ararken, Silivri’ye uzatarak o çözülemez" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!