Togg’dan yerli yazılım ortaklığı

Güncelleme Tarihi:

Togg’dan yerli yazılım ortaklığı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 07:00

Togg ve yazılım şirketi Etiya, stratejik iş ortaklığına imza attı. Kendi geliştirdiği yapay zekâ destekli ürün portföyü ile dijital dönüşüm uygulamaları sunan Etiya, Togg mühendisleriyle birlikte kullanıcı deneyimi sağlamak için dijital geliştirmelerde rol alacak.

Haberin Devamı

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Başından itibaren akıllı cihazımızı kullanıcı odaklı, akıllı, empatik, bağlantılı, otonom, paylaşımlı ve elektrikli olarak tanımladık ve bu kelimelerin İngilizcelerinin baş harflerinden oluşan USECASE’i Mobility ile birleştirerek ortaya çıkan USECASE Mobility kavramını Togg adına ticari marka olarak dünya çapında tescil ettirdik. Türkiye’nin global yazılım şirketi Etiya ile de kullanıcılarımıza kişiselleştirilmiş, kesintisiz ve benzersiz bir deneyim tasarlamak üzere işbirliğine imza attık. Bu işbirliğiyle kullanıcılarımızın anlık ihtiyaçlarını tüm temas noktalarından kişiselleştirilmiş bir deneyimle karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Etiya Kurucu Ortağı ve CEO’su Aslan Doğan ise Togg ile işbirliği yapmaktan heyecan duyduklarını belirterek, “Togg’un kendi alanında, dünya çapında büyük bir yeniliğe imza atmak üzere oluşturduğu, kullanıcı deneyimini merkez alan bu önemli vizyonunun hayata geçirilmesinde rol almak bizim için gurur verici. Bu işbirliği ile daha önce telekomünikasyon sektörü standartlarıyla geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizi, mobilite sektörü için dönüştürüyoruz. Ülkemiz için de çok önemli bir adım olan bu projede sağladığımız değerin her geçen gün ötesine geçme heyecanıyla ilerliyor ve parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!