Televizyon 'Hürriyet'i

Güncelleme Tarihi:

Televizyon Hürriyeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 16:49

Medyada dijital dönüşümün öncü kuruluşu Hürriyet, teknoloji devi Samsung ile yaptığı işbirliği kapsamını genişletti. E-gazete uygulaması geçtiğimiz yılın ekim ayından beri tüm Samsung tablet ve mobil cihazlarda yer alan Hürriyet’in televizyon uygulaması Hürriyet TV, Samsung Smart TV’ler için geliştirilen özel yazılım ile ‘Recommended Apps’ (öne çıkan uygulamalar) başlığında ücretsiz olarak yer almaya başladı.

Haberin Devamı

Hürriyet’in, okurlarına farklı dijital platformlardan ulaşma hedefiyle geliştirilen bu işbirliği ile artık Samsung Smart TV sahipleri de, Hürriyet TV uygulamasındaki gündem, yaşam ve eğlenceye dair videolara erişerek eğlenceli vakit geçirecek.

Televizyon Hürriyeti

GÜNDE 3.5 MİLYON KEZ İZLENİYOR

Magazin, eğlence, sanat, müzik, moda, spor, otomobil, güzellik ve sağlık, oyun, yaşam, haber ve özel reklam projeleri ve internette gündem yaratan tüm videoları içeriğinde barındıran Hürriyet TV’de günde 3,5 milyon, ayda 100 milyonun üzerinde video izleniyor ve paylaşılıyor. 2014 Ekim ayından beri tüm Samsung tablet ve mobil cihazlarda yüklü olarak gelen Hürriyet e-gazete uygulaması ise, Samsung kullanıcılarına 3 ay ücretsiz olarak sunuluyor. “Yeni nesil e-gazete” yaklaşımı ile sürekli güncellenen uygulamada, ertesi günün gazetesini gece yarısından itibaren kullanıcılarına ulaştıran Hürriyet, e-gazete’de ayrıca son dakika gelişmeleri, finansal veriler, hava durumu, TV rehberi ve sinemalar, astroloji gibi başlıklar da bulunuyor.

Haberin Devamı

Televizyon Hürriyeti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!