Son yaşananlar geçer, utanacağımız sözler kalır"

Güncelleme Tarihi:

Son yaşananlar geçer, utanacağımız sözler kalır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2014 17:12

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak son günlerde medyada yer alan Bank Asya ve Halkbank haberleriyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. "Yapılan dayanıksız haberler Bankalar Kanunu açısından da sakıncalıdır" diyen Boydak Twitter'a "Bu dönem iş dünyasının dayanışma dönemidir. Son yaşananlar geçer ama utanacağımız sözler kalır" diye yazdı.

Haberin Devamı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak medyada yer alan bazı Bank Asya ve Halkbank haberleriyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

Twitter'dan yaptığı açıklamada bankacılık sektörü ile Türk özel sektörürünün ayrılmaz bir bütün olduğunu belirten Boydak "Özel sektörümüzü gözümüz gibi korumamız makro ekonomoik dengelerimiz ve finansal istikrarımız için çok önemlidir. Dayanıksız yanlış haber yapmak kimseye birşey kazndırmaz. Haberlerde adı geçen bankaların halka açık kamuya mal olmuş şirketler olduğunu unutmamalıyız" dedi.

"BU KURULUŞLARA YARIN SİZİN DE İHTİYACINIZ OLACAK"
Mustafa Boydak Twitter açıklamasına şöyle devam etti:

"Yapılan dayanıksız haberler Bankalar Kanunu açısından da sakıncalıdır. Özel sektör eliyle 11 yıldır büyüyen Türk ekonomisinin potansiyeli hala yüksektir. Bu dönem iş dünyasının dayanışma dönemidir. Son yaşananlar geçer ama utanacağımız sözler kalır. İş dünyası liderlerine düşen bu dönemde dayanışma içerisinde olmalarıdır. Bankalarımızın birlikte daha nice başarıları beraberce yakalayacağımıza inanıyorum. Medyamız ve Basın kuruluşlarımıza KOBİ'lerimizin mikro işletmelerimizin özellikle bu dönemde ihtiyacı olan bankalarımızı ve özel sektör sanayimizi tartışmaların içerisine çekmemelerini lütfen rica ediyorum. Çünkü bu kuruluşlara yarın sizin de ihtiyacınız olacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!