Seyahat acentalarına güç katacak işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Seyahat acentalarına güç katacak işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2023 07:00

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), turizm sektöründe dijitalleşme yolundaki adımlarına bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

TÜRSAB ile teknoloji şirketi WhatsGO arasındaki işbirliği, seyahat acentalarına yüksek maliyetli yazılımlarla uzun kurulum süreçlerine girmeden WhatsApp, Facebook, Instagram, Webchat, Telegram, Google Business gibi ve benzeri kanallar üzerinden müşterileriyle iletişim kurabilme ve satış olanaklarını optimize etme olanağı sağlayacak. TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker, seyahat acentalarının satışlarını artırmalarına ve iş yapışlarını kolaylaştırmalarına olanak tanıyan hizmetlerin yanında onları geleceğe hazırlayan vizyoner projelerle de desteklediklerine işaret etti. WhatsGO ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin hem maliyetleri azaltacak hem de satışı artıracak bir proje olduğuna dikkat çekti.

ÖRNEK PROJE OLACAK

WhatsGO CEO’su Ercan Balcı ise turizm sektörünün dijitalleşme sürecinde seyahat acentalarına öncü olduklarına vurgu yaparak, “Dijital süreçler bugüne kadar daha çok seyahat öncesi lie sınırlı kaldı. Seyahat anı ve sonrasında da dijital iletişimde kalmak son derece önemli” diye konuştu. TÜRSAB ile gerçekleştirdikleri işbirliği projesinin turizm sektörü açısından örnek bir proje olmasını hedeflediklerini ifade eden Balcı, “Seyahatte dijital tabanlı asistanlık yayılıyor. Dijital dünyada tüketiciyi tek başına bırakmak artık çok pahalı olmaya başladı. Bu tür sistemler turizm gibi rekabetçi sektörler için çok değerli. TÜRSAB ile işbirliği çerçevesinde hayata geçirdiğimiz bu projenin yerelden dünyaya da ihraç edebileceğimiz örnek bir proje olmasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!