Sahibinden, Rekabet Kurulu'na savunma yapacak

Güncelleme Tarihi:

Sahibinden, Rekabet Kuruluna savunma yapacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2023 11:39

Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Aş hakkında yürütülen soruşturmanın savunması 12 Temmuz'da yapılacak.

Haberin Devamı

Rekabet Kurumu, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısının 12 Temmuz tarihinde yapılacağını duyurdu.

Rekabet Kurumu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ hakkında çevrim içi platform hizmetleri bakımından veri taşımanın engellenmesi ve diğer yollarla 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespitine ilişkin yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindiği ifade edildi. Bahse konu sözlü savunma toplantısının ise 12 Temmuz günü yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, toplantıya söz almak üzere katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 5 Temmuz günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerektiği de aktarıldı.

Ayrıca, Sözlü savunma toplantısına dinleyici olarak katılmak isteyenlerin toplantıyı çevrim içi olarak takip edebilecekleri dile getirilen açıklamada, Rekabet Kurumu web sitesindeki yönlendirmelere uygun olarak, en geç toplantı saatinden yarım saat öncesine kadar katılım formunun doldurulması gerektiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!