Sadakat programıyla 1 milyon üyeye ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Sadakat programıyla 1 milyon üyeye ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2023 07:00

Hepsiburada geçtiğimiz temmuz ayında tanıttığı, Türkiye’de geliştirilen ve hayata geçirilen ilk üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’un 1 milyon üyeye ulaşması ve 10 ayda sağladığı 1.2 milyar TL’lik fayda ile ilgili detayları paylaştı.

Haberin Devamı

Buna göre, ayda 4 sipariş veren bir Hepsiburada Premium’lu, toplamda 97 TL kargo bedeli, 60 TL Hepsipay Papel kazancı, 69.90 TL BluTV hediyesi, ortalama 105 TL tutarında Premium’a özel kampanya faydasıyla toplamda aylık 300 TL’nin üzerinde fayda elde edebiliyor. Hepsiburada Premium kullanıcıları  sadece 14.90 TL ödeyerek kazandığı faydaları uygulama içindeki özel sayfadan da takip edebiliyor.

340 MİLYON TL FAYDA SAĞLADI

Verilere göre, “her alışverişte yüzde 3 Hepsipay Papel kazancı” avantajıyla 1 milyon üye 10 ayda toplam 65.5 milyon TL değerinde Hepsiburada alışverişlerinde kullanabilecekleri Hepsipay Papel kazandı. Premium kullanıcıları, her alışverişlerinde kargo bedava avantajından yararlandı. Sepet tutarından bağımsız tüm siparişlerde geçerli kargo bedava avantajıyla 340 milyon TL değerinde fayda elde etti. 685 bin Premium üyesi BluTV’deki 10 bin saatten fazla yerli ve yabancı dizi, film, program ve  belgeselleri hediye olarak izledi. Hediye BluTV ayrıcalığıyla Hepsiburada Premium üyeleri, The Last of Us’dan Behzat Ç’ye, The Handmaid’s Tale’den Bozkır’a toplam 24.6 milyon saat içerik izledi.

Haberin Devamı

Hepsiburada Premium’lular 7 bin mobilya ve 2 bin lastik siparişindeki montajlarından yüzde 50 indirimli yararlandı.

AYLIK ÜCRET 14.90 TL

Toplamda 9 bin kez yararlanılan bu avantajla, üyeler toplam 2 milyon TL fayda elde etti. 150 bin hamburger mönü, 20 bin tatlı yendi. Hepsiburada Premium’lular en fazla süpermarket, züccaciye, sağlık-güzellik, ev tekstili ve oyuncak kategorilerinden alışveriş yaptı. Süpermarket kategorisinde, en çok satılan ürünler sırasıyla; çay, fındık kreması, ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdı oldu. Aylık ücretin 14.90 TL olduğu Hepsiburada Premium, 25 yaşından küçük öğrencilere ise 9.90 TL’ye sunuluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!