‘Red’lilere 1 milyarı aşan fayda sağladık’

Güncelleme Tarihi:

‘Red’lilere 1 milyarı aşan fayda sağladık’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 07:00

Vodafone’un Red müşterilerine bir yılda sağladığı yurtdışı faydaları, GSM dışı faydalar, içerik servisleri ve sponsorluklar ile birlikte 1 milyar TL’yi aştı.

Haberin Devamı

Bu faydanın önemli bir bölümünü uluslararası dolaşım alanında sunulan ayrıcalıklar oluşturdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Red müşterileri bu süreçte 2 milyar 318 milyon GB mobil internet kullandı, 55.4 milyar dakika konuştu, 2.6 milyar SMS attı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Vodafone Red, sadece tarifelerden oluşan bir dünya değil. Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda ayrıcalıklar sunuyoruz. Vodafone Red ayrıcalıklarıyla 2022’de de müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ettik. Red müşterilerimize son 1 yılda yurtdışı faydaları, GSM dışı faydalar, içerik servisleri ve sponsorluklar ile toplam değeri 1 milyar TL’yi aşan fayda sağladık. Bu faydanın önemli bir bölümünü, bugün tüm Avrupa dahil 131 ülkeyi kapsayan uluslararası dolaşım hizmetimiz sayesinde sunduğumuz ayrıcalıklar oluşturdu.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!