Popüler e-ticaret sitesi Tazedirekt.com kapandı

Güncelleme Tarihi:

Popüler e-ticaret sitesi Tazedirekt.com kapandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 13:33

Türkiye'nin gündem yaratan girişimcisi ve melek yatırımcısı Hasan Aslanoba'nın iki yıl önce kurduğu Tazedirekt.com sitesi kapandı. Organik ürünlerin satıldığı site için Hasan Aslanoba iki ayrı çiftlik kurmuştu. Aynı zamanda Erikli Su'nun da eski CEO'su olan Aslanoba, yenilikçi şirketlere yaptığı yatırımları ile biliniyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de son dönemde ses getiren ve organik ürün severlerin yakından takip ettiği alışveriş sitelerinden olan Tazedirekt.com kapanma kararı aldı.

Şirketin kapatılmasında, “piyasa koşulları ve operasyonel dengeler”in etkili olduğu belirtildi.

Site,  tüm müşterilerine konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Merhaba,

Biz 2014 yılının Aralık ayında bir hayalden yola çıkarak, herkes sağlıklı gıdaya ulaşabilsin diye Tazedirekt’i kurduk. İlk günden beri işimize inanarak ve sahiplenerek çalıştık… Sizlerle ve tüm Tazedirekt ekibiyle birlikte kocaman bir aile olduk. Birbirimize tutunduk. Büyüdük, büyüdükçe öğrendik, öğrendikçe paylaştık. Tazedirekt’e olan inancımız ve sevgimiz her geçen gün arttı.

Bugün size karşı dürüst olmak ve sizinle bir kararımızı paylaşmak istiyoruz. Piyasa koşulları ve operasyonel dengeler sebebiyle bugün itibariyle Tazedirekt’i kapatıyoruz.

Haberin Devamı

Bu hayali sonlandırdığımız ve sizlerden ayrıldığımız için çok üzgünüz.
Sizlere bizim hayallerimize ortak olduğunuz, bu yolda elimizi tuttuğunuz için çok teşekkür ederiz!

Tekrar bir yerlerde görüşmek dileğiyle,

Hep taze kalın,

Sevgiler,
Tazedirekt Ailesi”

SİTEYE ERİŞİM YAPILAMIYOR

Popüler e-ticaret sitesi Tazedirekt.com kapandı

Şu anda resmi olarak siteye erişmek mümkün değil.

Popüler e-ticaret sitesi Tazedirekt.com kapandı


İKİ AYRI ÇİFTLİK KURDU
Tazedirekt.com isimli sitede satılan ürünler, Hasan Aslanoba'nın kurduğu iki çiftlikte üretiliyordu. Bu çiftlikterden biri olan Bostandere Çiftliği organik tarım ürünleri üretiliyordu. Boğazköy Çiftliği ise tamamen katkısız küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılıyordu. Bu çiftliklerde elde edilen ürünler site üzerinden satılıyordu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!