Hasan Aslanoba'nın 16'ıncı girişimi 'düğün işleri' oldu

Güncelleme Tarihi:

Hasan Aslanobanın 16ıncı girişimi düğün işleri oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2013 11:05

Erikli Su eski CEO'su Hasan Aslanoba, 16'ıncı girişimini yaptı. En son Buldumbuldum.com'a ortak olan Aslanoba, şimdi de düğün.com.'un yüzde 16.6 hissesini 2 milyon dolara satın aldı.

Haberin Devamı

Ayda 500 bin çiftin evlilik hazırlıkları için hizmet veren internet girişimi düğün.com’un yüzde 16.6 hissesini, e-ticaret alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken iş adamı Hasan Aslanoba 2 milyon dolara satın aldı. Aslanoba geçen hafta da Buldumbuldum.com sitesinin yüzde 20'sine 5 milyon TL yatırım yapmıştı. 

GÜNDE 20 BİN ZİYARETÇİ
Günde 20 bin çiftin ziyaret ettiği Düğün.com sitesinin düğün mekanından gelinlikçiye, nikah şekerine kadar düğün hazırlığı ile ilgili yıllık üyelik sistemiyle çalıştığı 1500’den fazla firma müşterisinin bulunduğu açıklandı. 
 
Aslanoba'nın yatırımı, Düğün.com Genel Müdürü Emek Kırbıyık ve iş insanı  Hasan Aslanoba'nın dün attıkları imza ile hayata geçti.

Haberin Devamı

'HER YIL YÜZDE 100 BÜYÜDÜK'
Düğün.com’un kurucusu ve  Genel Müdürü Emek Kırbıyık, “Düğün.com şu anda Turkiye'de evlilik hazırlığında olan her 2 ciftten birinin kullandıgı başarılı bir site. Son 5 senede her yıl yüzde 100 büyüme kat ettik. İstikrarlı büyümemiz yatırımcıların gözünden de kaçmadı. Türkiye, özellikle de dünyada en çok düğün organizasyonun gerçekleştiği İstanbul, böyle bir girişim için çok doğru bir noktaydı ve biz de ekip olarak bu avantajı çok iyi bir şekilde kullandık. Yeni aldığımız yatırımla hedefimiz Türkiye’de büyümeye devam etmenin yanı sıra yine düğün konusunda cazip pazarlar olan Balkan ve Arap ülkelerine açılmak” dedi.

YILDA 640 BİN DÜĞÜN YAPILIYOR

Yeni yaptığı satın alma ile ilgili konuşan Hasan Aslanoba, Düğün.com’un düğün konusunda dünyada başı çeken ülkelerden biri olan Türkiye pazarında başarılı bir büyüme grafiğine sahip olduğuna dikkat çekerek “166 bini istanbul’da olmak üzere Türkiye’de yılda 640 bin düğün oluyor. Düğün.com bu anlamda çok doğru bir noktada ve yıllık büyümesinden de bunu çok açık görebiliyoruz. Önümüzdeki dönemde birlikte bu başarılı  grafiği çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

16. YATIRIMINI YAPTI

Erikli Su'nun eski sahibi ve genel müdürü olan ve son zamanlarda dijital sektöre yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Hasan Aslanoba, geçen hafta da buldumbuldum.com sitesinin yüzde 20'sine 5 milyon TL'lik yatırım yapmıştı. Düğün.com yatırımı ile Aslanoba, 16'ıncı yatırıma imza atmış oldu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!