Paylaşımsız ofis dönemini başlattı

Güncelleme Tarihi:

Paylaşımsız ofis dönemini başlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2023 07:00

Çalışma hayatı son yıllarda hızlı bir değişim geçiriyor. Pandemi sonrasında yaygınlaşan uzaktan çalışma ile ofis ihtiyaçları değişti ve hazır ofislere talep hızla arttı. Ancak bu defa da herkesle iç içe çalışma ortamı yani ‘paylaşımlı ofisler’ rahatsızlık yarattı, çalışanlar kendilerine özel alanlar talep etti. Feryapı iş hayatında doğan bu ihtiyacı gördü ve dünyadaki örneklerden ilham olarak ‘paylaşımsız hazır ofis’ konseptini ‘tioso.co’ markasıyla Türkiye’ye taşıdı.

Haberin Devamı

Kullanım arttıkça hazır ofislerde mahremiyet, konfor, hijyen ve konsantrasyon ihtiyaçlarının doğduğunu söyleyen Feryapı Genel Müdürü Yakup Yılmaz, “Bu ihtiyaç dünyada ‘working suites’ konseptini başlattı. Amerika ve İngiltere’de yaygınlaşan bu trendi, Feryapı Türkiye’de ilk kez Tioso.co markası ile hayata geçiriyor” dedi.

YURTDIŞINA AÇILACAK

İlk projelerinin, Feryapı tarafından geliştirilen Kağıthane’deki Premier Kampüs Ofis’te yer aldığını belirten Yılmaz şunları söyledi: “Konsepti ilk kez uyguladığımız Premier Kampüs Ofis’te 140 ünite bulunuyor. Sunduğumuz konsept ile ofisinizde, bir otelden alabileceğiniz hizmetleri alabiliyorsunuz. Şu anda 12 bin metrekare alanda hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde İzmir ve Ankara’da yine Feryapı’nın projelerinde örneklerini açmayı düşünüyoruz. Ayrıca Almanya’ya da açılmayı planlıyoruz.” 

Haberin Devamı

 Yılmaz, metrekare satış fiyatının 115-120 bin lira, kiralıkta ise aylık metrekare fiyatının 850-1.000 lira olduğunu sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!