Volkswagen Tiguan Allspace'in ilk görselleri yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Volkswagen Tiguan Allspacein ilk görselleri yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 10:16

Volkswagen Tiguan Allspace'in Çin'de satışa çıkacak olan versiyonuna ait ilk resmi fotoğraflar görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Sadece birkaç gün önce yakında tanıtılacağının ipuçlarını veren uzun aks mesafeli Volkswagen Tiguan'ın ilk fotoğrafları paylaşıldı. 7 kişilik oturma kapasitesi sunacak olan otomobilin görüntülenen versiyonları Çin'de satılacak olsa da Avrupa pazarına sunulacak Tiguan Allspace seçenekleri de çok farklı görünmeyecek.

Volkswagen Tiguan Allspacein ilk görselleri yayınlandı

Daha önce kamuflajsız kameralara yakalanan aracın tasarımı büyük bir sürpriz yaratmıyor. Zaten tipik bir Volkswagen olarak Tiguan Allspace, kısa aks mesafeli kardeşinden sadece daha düz tavan çizgisi ve uzayan arka kapılarıyla ayrılıyor. İç mekanda da tahmin edilebileceği gibi durum farklı değil.

Haberin Devamı

Standart Tiguan'a göre 11 cm uzayan aks mesafesi sayesinde arka koltuk sırasında daha çok diz mesafesi sunabilecek olan Allspace'te 3. koltuk sırası da bulunacak. Büyük ihtimalle sadece çocuklar için konforlu olabilecek bu koltuklardan daha fazlasını isteyenler Atlas / Teramont'u tercih edebilir. 3. koltuk sırası katlandığında kısa aks mesafeli kardeşinin sunduğu 615 litrelik hacimden çok daha fazlasını sunacağı kesin olan otomobilin tek sıra koltukla da ulaşacağı hacim 1.655 litrenin üzerine kolayca çıkacak.

Volkswagen Tiguan Allspacein ilk görselleri yayınlandı

Standart Tiguan'da olduğu gibi turbo beslemeye sahip, dört silindirli benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip olacak Allspace'in bu üniteleri 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla eşleştirilecek. Araçlar önden çekişli veya dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabilecek.

Çin'de satılacak olan modelleri bu ülkede üretilecek olan Tiguan Allspace A.B.D. ve Çin pazarlarında sadece Tiguan adıyla satılacak. Kuzey Amerika pazarında satılacak olan seçenekler Meksika'da üretilecek

Volkswagen Tiguan Allspacein ilk görselleri yayınlandı

Haberin Devamı

Avrupa'da büyük ihtimalle Mart 2017'de düzenlenecek olan Cenevre otomobil fuarında sergilenecek olan Tiguan Allspace'in 3. sıra koltuklarının opsiyonel olarak sunulması gündemde. Hatta aşağıda yer alan fotoğraflardan birinde aracın beş koltuk düzeninde olduğu ve ikinci koltuk sırasında bol diz mesafesi sunduğu görülebiliyor.

Porscheden 911e yeni yaklaşım tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!