Münih Turizm Fuarı başladı

Güncelleme Tarihi:

Münih Turizm Fuarı başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 11:19

Almanya’nın Münih kentinde her yıl düzenlenen F.RE.E isimli uluslararası turizm fuarı başladı.

Haberin Devamı

PAZAR günü sona erecek fuarda Türkiye, B5 numaralı salonda toplu stand kurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, THY, Kaş, Kalkan, Patara Otelciler Derneği, Alanya ve Kemer belediyeleri ile Bulut Yachting, Kamelya Collection, Titan Hotels, Adalya Hotels, Barut Hotels, Reisebüro Atalya ve Bentour gibi kuruluşlar, Almanya’dan azalan turist sayısını artırmak için fuarda tanıtım yapıyor. Daha önceki fuarlara kendi standlarıyla katılan Türkiye’den büyük turizm kuruluşlarının bu yıl yer almaması dikkat çekti.

YÜZDE 30 İNDİRİM VAR
Frankfurt Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin, fuarın Almanya’nın önemli turizm tanıtım platformlarından bir olduğunu belirterek, Almanya’dan Türkiye’ye gelen turist sayısını artırmak için kültür ve sağlık gibi farklı kategorilerde tanıtım yaptıklarını söyledi. Geçen yıl Türkiye’ye yaklaşık dört milyon Alman turistin ziyaret ettiğini belirten Şahin, bu yıl sayıyı 5.5 milyon olarak hedeflediklerini vurguladı.
Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dile getirdiği gibi düğünlerini Türkiye’de yapacaklara turizm kuruluşlarının yüzde 30’a varan indirimleri olacağını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!