Mobilyacıların patronundan ev kuranlara bütçe tavsiyesi

Güncelleme Tarihi:

Mobilyacıların patronundan ev kuranlara bütçe tavsiyesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2023 07:00

Düğün sezonuyla birlikte mobilya sektöründe iç pazar hareketli geçiyor. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında artan evlilikler, gerek sıfır gerekse ikinci el mobilya satışlarını artırdı.

Haberin Devamı

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, “Belirsizliklerin bitmesiyle birlikte yoğun bir şekilde yaz sezonuna odaklandık. Şu anda yeni evlenecek çiftlerin tatlı telaşına sektör temsilcilerimiz de en kaliteli ürünleri sunarak ortak oluyor. Üreticilerimiz özellikle bu dönemde kullanıcıların aradıkları ürünün tedarikinde sıkıntı yaşamamaları adına stoklu olarak hazırlandılar” dedi.

EVLER SADELEŞTİ

Yeni ev kuran gençlere bütçeyi aşmayan, günün modasına uygun yuva kurma önerilerinde bulunan Güleç, “Aileler gençleri etkiliyor. İhtiyaçtan fazla, şatafatlı mobilyalar artık tüm dünyada terk ediliyor. Sadeleşme trendi bütçeye de dost” diye konuştu. Güleç sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette öncelikle bütçeye göre hareket etmek lazım. Artık kalabalık eşya anlayışından vazgeçilerek daha sade bir yaşam ortamı tercih ediliyor. Sevdiğiniz, sizi mutlu edecek mobilyaları alın ama abartmayın. İnsanlar artık zihinsel olarak çok yorgun. Doğru mobilyaları almaya dikkat edilmeli.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!