Memorial’a yeni CEO

Güncelleme Tarihi:

Memorial’a yeni CEO
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 07:00

Memorıal Sağlık Grubu’nun genel müdürlüğüne, Türkiye’de dijital sigortacılığın gelişmesinin öncülerinden Bora Uludüz getirildi.

Haberin Devamı

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlayan Uludüz, Harvard Üniversitesi’nde MBA yaptı. Kariyerine, 2008 yılında McKinsey & Company’de başlayan, 2008-2017 yılları arasında ağırlıklı banka ve sigortacılıkta danışmanlık projeleriyle uzmanlaşarak çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev alan Uludüz, bu sektörlerde dijitalleşme süreçlerine liderlik etti. 2017-2021 yılları arasında Garanti BBVA’da Dijital Bankacılık Direktörü, 2021 yılından günümüze kadar ise Sigortam.net CEO’su görevlerini yöneten Uludüz, 16 Ekim 2023 tarihi itibariyle Memorial Sağlık Grubu CEO’su olarak görevi devraldı.

Memorial’ın 2007 yılından bu yana genel müdürü olan Uğur Genç ise Memorial Sağlık Grubu Yönetim Kurulu ve perakende, tekstil ile dijital bankacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Aydın Holding’in İcra Kurulu’nda görevini sürdürecek.

Haberin Devamı

Sağlık sektöründe birçok ilke imza atan Memorial Sağlık Grubu’nun 8 bin çalışanı bulunuyor. Şirket ayrıca geçtiğimiz yıl Romanya yatırımıyla yurtdışına da açılmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!