Magic Life 20 milyon Euro’ya yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Magic Life 20 milyon Euro’ya yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2009 00:00

Akdeniz çanağında ’her şey dahil’ sisteminin yayılmasını sağlayan tatil köyü zinciri Magic Life, otellerini 20 milyon Euro’ya yeniliyor.

Magic Life Center Genel Müdürü Başak Erel, "Magic Life; Sarıgerme, Bodrum, Marmaris, Kemer, Belek’teki Water World Imperial, Side’deki Seven Seas ile yurtdışında Tunus’taki Magic Life Africana ve Yunanistan’ın Kos Adası’ndaki Magic Life Kos kulüplerini yeniliyoruz. Yenileme sezon başladığında bitmiş olacak. Yeni bir tesis kurulmasına yetecek yenileme yatırımı yapıyoruz" dedi.

Türkiye’deki en eski tesislerinden biri olan Sarıgerme’deki tesisin yenilemeden en büyük payı alacağını kaydeden Erel, "Sarıgerme teknik düzenlemelerin yanı sıra ana bina ve tüm odaların yenilenmesiyle birlikte yepyeni bir görünüme kavuşacak. Kulüpte ayrıca iç ve dış lobi, teraslar, ana restoran, Spa merkezi, açık alandaki bar bölümü, su sporları merkezi ve bahçe bölümleri de yenileniyor" bilgisini verdi.

Başak Erel, yenileme çalışmalarının kış sezonunda başladığını ve sezon başında biteceğini de aktararak, şunları söyledi: "Biz kriz geldi parayı tutalım demiyoruz. Böyle dönemlerde çalışanlarına ve kurumlarına yatırım yapanların daima karlı çıkacağına inanıyoruz. Biz de bu amaçla çalışanlarımızın eğitimine devam ediyoruz. İş-Kur’la birlikte yeni bir çalışma başlattık. Bu çalışma sonucunda başarılı olanları kurumumuzda istihdam edeceğiz. Yani işçi çıkarmadığımız gibi tam tersine eleman almaya da devam ediyoruz."

Erken rezervasyonu 31 Mart’a uzattık

BAŞAK Erel, "Ana pazarlarımız olan Almanya ve Avusturya’da çok düşüş yaşamadık. Düşüş eksi 1’lerde kaldı. Ama sektörün genelinde yurtdışından gelen erken rezervasyonlarda yüzde 15’lik düşüş yaşanıyor. Avrupa ülkeleri için 28 Şubat olan erken rezervasyon kampanyasının süresini 31 Mart’a kadar uzattık."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!