Kuyumcukent'te mağazaları 1 milyon lira dolandırdılar

Güncelleme Tarihi:

Kuyumcukentte mağazaları 1 milyon lira dolandırdılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 16:49

Kuyumcukent'te mağazalara sahte altın vererek ya da aldıkları altın ve gümüşlerin paralarını ödemeyerek yaklaşık 1 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. 

Haberin Devamı

Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent'te polise başvuran 3 dükkan sahibi, dolandırıldıklarını söyleyerek polisten yardım istedi.

Müşterilerden biri yaklaşık 14 bin dolarlık gümüş alan iki kişinin parayı sonra vereceklerini söyleyip ortadan kaybolduğunu söylerken, diğer bir müşteki ise şüphelilere teslim ettiği 376 bin lira değerinde işlenmiş altının karşılığında aldığı 4 kilo astar halinde has altının sahte çıktığını söyledi.

Diğer bir müşteki ise 670 bin lira değerinde altının iki kişi tarafından çalındığını söyledi. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada 3 dükkanı da dolandıran iki kişinin aynı olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada şüpheliler İsmet B.(38) ile Emrah A.(36) gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler kendilerini yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

BAKMADAN GEÇME!