Kütüphane yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Kütüphane yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 23:05

TÜRK Telekom Grubu, Boğaziçi Üniversitesi GETEM işbirliği ile 2011 yılındaki Dünya Engelliler Günü’nde hayata geçirdiği Telefon Kütüphanesi’nin hem teknolojisini hem de içeriğini yeniledi.

Haberin Devamı

Telefon Kütüphanesi; yeni uygulamaları, kullanıcı dostu sesli menüsü ve zenginleştirilmiş içerik ve fonksiyonları ile daha da güçlendirilirken, sesli kitap sayısı da tasavvuftan, sanat tarihine, tiyatrodan biyografiye kadar 50’den fazla kategoride yaklaşık bine ulaştı. Telefon Kütüphanesi’nin yeni içerik ve teknolojisi, etkileyici yeni reklam filmi ile bu yılın Dünya Engelliler Günü’nde kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Dört yıl önce hayata geçirilen Telefon Kütüphanesi’nin, ortaya koyduğu performans ve ulaştığı engelli sayısı ile bugün dünyada örnek gösterilen bir proje olarak dikkat çektiğine değinen Türk Telekom Grubu CEO’su Rami Aslan, “Telefon Kütüphanesi, görme engelli vatandaşlarımızın en fazla aradığı arkadaşı gibi oldu. Türk Telekom Grubu olarak, Telefon Kütüphanesi’nin hizmet kalitesini yükseltmek ve daha çok sayıda görme engelli vatandaşımıza bu hizmeti sunabilmek için yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!