Körfez ülkeleri için stratejik ortaklık adımı

Güncelleme Tarihi:

Körfez ülkeleri için stratejik ortaklık adımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2023 07:00

E-ticaret platformu Trendyol, Suudi Arabistan’da perakende alanında faaliyet gösteren Cenomi Grup ile Körfez ülkelerini kapsayan bir stratejik ortaklık kuruyor.

Haberin Devamı

İşbirliği çerçevesinde, Trendyol’un Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn’de hizmet veren mevcut platformu önümüzdeki aylarda yenilenerek farklı kategorilerde geniş ürün seçenekleri sunacak. Platform, Trendyol ekosisteminin geniş satıcı tabanı ve Trendyol’un kendi markalı ürünleri ile Cenomi’nin geniş ürün seçkisini aynı çatı altında buluşturacak. 

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bölgedeki yatırımcılarımız ADQ ve Katar Yatırım Otoritesi (QIA) desteğiyle, Trendyol’un Körfez ülkelerindeki genişlemesi en önemli büyüme stratejilerimiz arasında yer alıyor. Bölgedeki müşterilere heyecan verecek bir online perakende deneyimi sunmak için Ortadoğu’nun en dinamik alışveriş ve yaşam tarzı markası Cenomi ile ortaklık yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni platform, yüksek kaliteli Türk ürünlerini ve uluslararası markaları halihazırda ulaştırmakta olduğumuz bölgedeki faaliyetlerimizi daha da güçlendirirken; her iki şirketin ortak bilgi birikimi ve uzmanlığının yanı sıra, kendi pazarlarında öncü konumda oldukları müşteri deneyimi yetkinliklerinden güç alacak” dedi. Cenomi Grup CEO’su Mohamad Mourad ise “Bu platform, Trendyol’un dünya standartlarındaki teknolojisi ve güçlü satıcı ekosistemini; Cenomi’nin geniş ürün seçkisi, uçtan uca teslimat ve müşteri deneyimi alanlarında sahip olduğu bölgesel tecrübesiyle birleştirecek” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!