İnovasyonda Dizayn Grup'a birincilik ödülü

Güncelleme Tarihi:

İnovasyonda Dizayn Grupa birincilik ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 15:47

Dizayn Grup, geliştirdiği birçok yeni teknolojinin altında imzası bulunan grup şirketi Mir Ar-Ge ile inovasyon ödülüne değer görüldü. Birçoğu Dizayn Grup markası ile tüketicilerle buluşturulan teknoloji ve sistemler, katılımcı 488 firmanın arasından sıyrılarak "İnovalig"de 1.'lik ödülü ile layık görüldü.

Haberin Devamı

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin "İnovasyon Haftası" kapsamında düzenlediği İnovalig ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile sahiplerini buldu.

İnovasyon Kaynakları kategorisinde 1.’lik ödülü Dizayn Grup’a ait patentli teknolojilerin geliştiricisi grup firması Mir Ar-Ge’ye verildi.

Türkiye’de endüstriye dönüşmüş 100'den fazla patent sahibi olan Dizayn Grup, “triadik”, yani üçlü patent almış olan dünyadaki Ar-Ge konusunda öne çıkmış firmaların arasına girdi. Daha önce ISO İnovasyon ödülünü de iki kez kazanan Dizayn Grup, plastik boru sektöründe temiz su borusu, sarmal borular, ortadan folyolu boru gibi ürünlerin üretimini yapıyor.

KIBRIS BARIŞ SUYU'NA DA DESTEK OLDU
Dizayn Grup, Kıbrıs Barış Suyu projesi ve Sudan’a su iletimi sorununun çözümüne de Nil Nehri geçişi projesi ile destek oldu. Dizayn Grup'un 2007 yılında şirkete dönüştürdüğü Ar-Ge şirketi Mir Ar-Ge ile grup dışı firmalara da hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Dizayn Grup ile birlikte yola çıktığı günden beri sayısız teknolojinin geliştiricisi konumundaki Mir Ar-Ge, başta Dizayn Grup ve grup şirketlerine ait diğer birçok marka ile benzersiz teknolojileri tüm dünya ile buluşturmaya devam ediyor.

 

BAKMADAN GEÇME!