Fibasigorta faaliyete geçti

Güncelleme Tarihi:

Fibasigorta faaliyete geçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2023 07:00

HDI Sigorta ile Fibabanka’nın hayat dışı sigortacılık alanında hizmet verecek dijital sigorta şirketi Fibasigorta faaliyete geçti.

Haberin Devamı

Fibasigorta Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, perakende sigortacılığa odaklanarak, elektronik cihaz koruma, uzatılmış garanti, kasko, konut, DASK, ekran kırılması ve ticari ferdi kaza sigortaları gibi günlük hayatı kolaylaştıran ve güvence altına alan sigorta ürünlerine ağırlık vereceklerini açıkladı. Öztürkoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sigortacılık teknolojilerinde her geçen gün büyüyen bir ivme var. Teknoloji bugün sektöre risk yönetiminden müşteri deneyimine, ürün geliştirmeden satışa kadar güçlü bir değer zinciri sağlıyor. Fibasigorta olarak müşterilerimizin en çok sigortaya ihtiyaç duydukları yerde ve zamanda, onların satın aldıkları ürünle ilişkili kişiselleştirilmiş sigorta ürünü satın alma hizmeti sunacağız. Sigorta işlevselliğini teknoloji ile dijitalleştirerek, bir üçüncü taraf hizmet veya mal sağlayıcının yenilikçi sigorta ürünlerini müşterilerimizin satın alma yolculuklarına sorunsuz, hızlı ve düşük maliyetle entegre edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!