En ‘ünlü’ seyahat

Güncelleme Tarihi:

En ‘ünlü’ seyahat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 21:49

Koç Holding şirketlerinden Setur’un kişiye özel hizmet veren markası SeturSelect’in 2018 rotalarında tatilcilere ünlü isimler eşlik edecek. Tan Sağtürk ile St. Petersburg, Sunay Akın ile Paris, Ayhan Sicimoğlu ile İtalya ve İlber Ortaylı ile Lübnan turları düzenlenecek.

Haberin Devamı

SETUR’un, kişiye özel deneyim ve macera seyahatleri sunmak üzere hayata geçirdiği markası SeturSelect, 2018’de rotalarına yenilerini ekledi. 2018 programı açıklanan SeturSelect rotalarının bu yılki programında ağustosta Tan Sağtürk ile St. Petersburg, ekimde Sunay Akın ile Paris, eylül ve ekim aylarında Ayhan Sicimoğlu ile İtalya, ekimde İlber Ortaylı ile Lübnan özel rotalar arasında yer alıyor.

AYRICALIKLI DENEYİM
2018 SeturSelect turlarının tanıtımı için düzenlenen toplantıda konuşan Setur’un Turizmden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk “SeturSelect olarak bizler, deneyim seyahatinin öncüsü olmanın gururunu taşıyoruz. Misafirlerimiz hangi destinasyona giderlerse gitsinler standartların üzerinde, özel deneyimler yaşamak istiyor. SeturSelect tam da bu ihtiyacı karşılamak üzere hayata geçirildi ve çok kısa sürede özel ve seçkin bir deneyim arayan müşterilerimizin gözdesi oldu. Ayhan Sicimoğlu ile başlattığımız turlarımız Türkiye’de bir ilkti. Bu yıl çıtayı daha da yukarı çekerek işbirliklerimizi İlber Ortaylı, Tan Sağtürk ve Sunay Akın gibi kendi alanında öncü isimler ile genişlettik. Misafirlerimiz bu özel isimlerle katılacakları turlarda turistik bir geziye değil, ayrıcalıklı bir deneyime yolculuk etmiş olacaklar. Tüm dünyada en özel destinasyonları, severek takip ettikleri ünlü isimler ile beraber gezmek, yerel kültür ve tarihi doyasıya yaşamak isteyen tüm seyyahları turlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

KALİTE VAZGEÇİLMEZ
Kalite ve güvenilirliğin Setur için vazgeçilmez olduğunun altını çizen Tomruk, işbirliği için seçilen isimlere de bu doğrultuda karar verildiğini söyledi. Toplantıda SeturSelect’in özel turlarına eşlik edecek Ayhan Sicimoğlu, Sunay Akın ve Tan Sağtürk de yer aldı. 

BAKMADAN GEÇME!