EGD’den Hürriyet’e ödül

Güncelleme Tarihi:

EGD’den Hürriyet’e ödül
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2021 07:00

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’ sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Bu yıl 13’üncüsü yapılan EGD Başarı Ödülleri’nde Hürriyet Ekonomi Muhabiri Emre Eser, ‘Karaköy’de bot pazarlığı’ haberi ile ‘Esen Salihoğlu Özel Ödülü’ne layık görüldü.

EGD’den Hürriyet’e ödül

Haberde geçen yıl sığınmacıların Avrupa yolculuğu sırasında kaçakçılarla yaşadıkları ve kaçakçılığın ekonomisi anlatılmıştı. Ödül töreni, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) katkıları, Alternatif Bank, Yıldız Holding ve Garanti BBVA’nın ana sponsorluğu, Turkcell’in iletişim ve teknoloji sponsorluğunda hibrit olarak gerçekleşti. Bir yıl içerisinde yapılan haberlerin değerlendirildiği organizasyonda, dallara göre ödül kazananların isimleri, kurumları ve ödüle layık görüldüğü haber başlıkları şu şekilde: Kerim Ülker (Dünya Gazetesi-yazılı basın), Berfu Güven (Ntv-TV haberi), Çiğdem Subaşı (Dünya.com-internet), Faruk Türkoğlu (Nezih Demirkent Özel Ödülü), İbrahim Kahveci (Karar-köşe yazarı), Yaşar Süngü (Yeni Şafak-köşe yazarı) Nilgün Çavdar (Inbusiness-röportaj), Seyfi Akil (Radyo Gedik), Cüneyt Dirican (St Endüstri Radyo), Betül Alakent (Sabah-araştırma), Nadide Büşra Kaynak (Refleks-yerel basın) Leyla Özekşi Polat (Gaziantep 27-yerel basın), Hülya Yaylı Çaylak (Posta-Namık Ahıska Özel Ödülü), Gamze Bal (Cumhuriyet-Bülent Yardımcı Özel Ödülü), Özgül Öztürk (Akşam-Barış Bektaş Özel Ödülü), Sibel Atik (Ekonomist-Jüri Özel Ödülü), Merve Yılmaz (Para Dergisi- Jüri Teşvik Ödülü).

BAKMADAN GEÇME!