Divan ‘7’ ile 20 milyon Euro hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Divan ‘7’ ile 20 milyon Euro hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2004 02:07

Koç Grubu bünyesindeki Divan, ‘7’ markasıyla endüstriyel yemek alanına girdi. Endüstriyel yemek alanında bu yıl içinde birçok kurumun 40 bin çalışanına ‘7’ ile yemek hizmeti verecek olan Divan, yıl sonunda bu sektörde 20 milyon Euro ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Divan’ın yeni markası ‘7’, Taksim Divan Otel’de, Divan Genel Müdürü Kamil Berk, Divan Yiyecek&İçecekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Atay, Divan ‘7’ Endüstriyel Yemek Müdürü Aslan Erdağ Ateş’in katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı.

Divan’ın Ümraniye’deki 8 bin metrekarelik yeni üretim tesisinde, 420 çalışanıyla, teknolojiyi kullanarak hazırladığı yemeklerin yanı sıra geleneksel ve ünlü Divan yemeklerinin üretiminde el emeği kullanmaya devam edeceği belirtildi.

İstanbul, Ankara, Eskişehir, Samsun, Antalya, İzmir, Mersin, Kırıkkale, Bolu, Adapazarı, Tekirdağ, Bursa, Kocaeli ve Adana’da, günde 20 bin kişiye yemek sunan Divan, Nisan ayı sonunda yaklaşık 35 bin kişiye hizmet verecek. Divan ‘7’nin müşterileri arasında Beko, Amerikan Bristol Hastanesi, Ford Otosan, Arçelik, Show TV, Koç Holding, Uno, Doruk, Demirdöküm gibi firmalar kurumlar var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!