Divan’ın yeni markası ‘7’, Taksim Divan Otel’de, Divan Genel Müdürü Kamil Berk, Divan Yiyecek&İçecekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Atay, Divan ‘7’ Endüstriyel
Yemek Müdürü
Aslan Erdağ Ateş’in katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı.
Divan’ın Ümraniye’deki 8 bin metrekarelik yeni üretim tesisinde, 420 çalışanıyla, teknolojiyi kullanarak hazırladığı yemeklerin yanı sıra geleneksel ve ünlü Divan yemeklerinin üretiminde el emeği kullanmaya devam edeceği belirtildi.
İstanbul, Ankara, Eskişehir, Samsun, Antalya, İzmir, Mersin, Kırıkkale, Bolu, Adapazarı, Tekirdağ, Bursa, Kocaeli ve Adana’da, günde 20 bin kişiye yemek sunan Divan, Nisan ayı sonunda yaklaşık 35 bin kişiye hizmet verecek. Divan ‘7’nin müşterileri arasında Beko, Amerikan Bristol Hastanesi, Ford Otosan, Arçelik, Show TV,
Koç Holding, Uno, Doruk, Demirdöküm gibi firmalar kurumlar var.