Dice Kayek Paris’te tanıtım atağında

Güncelleme Tarihi:

Dice Kayek Paris’te tanıtım atağında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 20:55

TÜRKİYE’nin önde gelen modacılarından Ece ve Ayşe Ege kardeşlerin markası Dice Kayek Paris’te Türk moda markası imajını en iyi şekilde temsil etmek için yeni bir projeye imza atıyor.

Haberin Devamı

Dice Kayek, Paris’in kalbi Saint Germain’deki en önemli sanat galerilerinden biri olan ‘Galerie Catherine Houard’da bir Pop-Up butik açıyor. 24 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dice Kayek butiği, Paris için en önemli haftalardan ikisini kapsayacak; Paris Fashion Week (27 Eylül-5 Ekim) ve uluslararası sanat fuarı (FIAC) (20-23 Ekim) döneminde moda ve sanat çevrelerinin Paris’e akın edeceği döneme denk getirildi. Dice Kayek butiğinde, hem FW16’17 yeni koleksiyonu, hem de markanın ikonik modellerinin farklı işlemeler, antika broşlar ile tasarlanmış ürünleri satışa sunulacak.

GELİR EĞİTİME GİDECEK

Paris’teki galeri, 1 ay boyunca tamamen Dice Kayek butiği haline getirilecek, aynı zamanda moda ve sanat alanından farklı sanatçılarla, işbirlikleri ve sürpriz etkinlikler gerçekleştirecek. Sanatçılarla yapılan işbirlikleri sonucunda satışa sunulacak özel tasarımlardan elde edilecek gelir, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlayan vakfa bağışlanacak. Markanın dünyasını yansıtan bir şekilde yeni baştan inşa edilecek butik ayrıca çok özel bir senografi ile tasarlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!