Deutsche Bank'tan kutlama

Güncelleme Tarihi:

Deutsche Banktan kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2008 17:15

Alman bankası Deutsche Bank, Almanya´da TüRk müşterileri için 2 yıl önce başlattığı ‘Bankamız' projesinin 2'nci yılını, Krefeld'de düzenlenen etkinlikle kutladı. 500 davetli ve Deutsche Bank yetkililerinin hazır bulunduğu etkinlikte, İsmail YK ve Yurtseven Kardeşler konser verdi.

Haberin Devamı

Detsche Bank'ın Krefeld ve Mönchengladbach şubelerinin ev sahipliği yaptığı ve Krefeld Kaya Plaza'da düzenlenen gecede, Deutsche Bank ‘Bankamız' Projesi Genel Müdürü Ergün Akıncı, Deutsche Bank Krefeld Bölge sorumlusu Sabine Scheftinger, Düsseldorf Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Recep Aslan ve davetliler hazır bulundu. Geceyi Köln Radyosu spikerlerinden Evren Şekerci, sundu. Banka çalışanları ile müşterilerin bütünleştiği gecede, Krefeld ve Mönchengladbach şubelerinde görev yapan Türk danışmanlar davetlilere tanıtıldı.

Duetsche Bank'ın hazırladığı Türkçe film davetlilere izletilirken, ilerleyen saatlerde davetliler için tombala çekilişi yapıldı ve açık büfeden yemek ikramı sunuldu. Davetliler arasında 3 talihli, çekilişten 200, 400 ve 600 Euro'luk Türkiye tatil hediyeleri kazandı. Folklor grubunun da gösteri yaptığı gecede, bir ara Ergün Akıncı ve Alman yetkililer, salonda halay çekenlere eşlik etmeleri alkış aldı. Kısa konuşmasına Türkçe ‘İyi akşamlar' diyerek başlayan Deutsche Bank Krefeld Bölge sorumlusu Sabine Scheftinger, ‘Bankamız' projesiyle 2 yıldan bu yana güzel bir beraberlikleri olduğunu anlatırken, “Sizlerle birlikte daha da büyümek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Projenin Genel Müdürü Ergün Akıncı, Deutsche Bank'ın Türk müşteriler için yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetleri şöyle anlattı:
“Bankamız Projesi' için seçtiğimiz pilot bölge Krefel ve Mönchengladbach şubelerinin, elde ettikleri başarılar doğrultusunda, Almanya geneline yayılma ve bankamızı büyütme kararı aldık. İki yıl önce 13 şubede, 26 Türk danışmanımızla harekete geçmiştik. Şu an geldiğimiz nokta, böylesi bir hizmete ihtiyaç olduğunun somut bir göstergesidir. Bugün 52 şubemizde, toplam 105 Tük danışmanımızla, siz müşterilerimize büyük bir keyifle hizmet vermekteyiz. 2 yıl gibi çok kısa bir sürede, bunu gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Almanya'da Türk bankaları dahil, hiç bir banka bizim haricimizde, bu kapsamda Türkçe hizmet vermemektedir.Dünyada başlayan finans krizi nedeniyle diğer bankalar elaman alımını durdurup tasarrufa giderken, biz yeni elaman almaya ve büyümeye devam ediyoruz. 2009 yılın içinde bankamız, hizmet verdiği şube sayısını ve Türk danışman sayısının. Böylelikle, bu hizmeti Almanya'nın her köşesine yani sizlere ulaştıracağız.Deutsche Bank'ın 250 bin civarında Türk müşterisi bulunuyor. Bunların 50 bini Bankamız projesi olarak 52 şubemizden hizmet vermekteyiz.”

Haberin Devamı

Akıncı, Türkçe konuşan danışmanlarıla yetinmeyip, banka kartlar üzerine nazar boncuğu motifi ve kredi karların üzerine İstanbul motifi koyduklarını söyledi. Ergün Akıncı, “Bunlar Deutsche Bank'ın 137 yıl sonra değiştirdiği motifler oldu” dedi.

Ergün Akıncı, bir süre önce yeni müşterileri olanlara milli takım forması hediye ettiklerini belirttirken bundan sonra müşteri olacaklara benzer hediyeleri olacağını söyledi. Gecenin son bölümünde ünlü sanatçı İsmail YK ve Yurtseven Kardeşler, Deutsche Bank davetlilerini coşturdu. Sahneye çıkan İsmail YK, son albümünden okudugu şarkılarla izleyenleri coştururken, kendisine eşlik eden danscı kızlar da özellikle erkek izleyicilerin yüreklerini hoplattı.İsmail YK'nın ardından Yurtseven kardeşler, geç saatlere kadar davetlileri eğlendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!