Cumhurbaşkanlığı’nda Togg sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanlığı’nda Togg sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2023 07:00

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı kampusu içerisindeki Millet Kütüphanesi’ni ziyaret edenler, milli otomobil Togg sürpriziyle karşılaşıyor.

Haberin Devamı

Anadolu kırmızısı rengiyle vatandaşların beğenisine sunulan Togg cam bir stant içerisinde sergileniyor.  Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X’i, Millet Kütüphanesi’ni ziyaret eden öğrenci ve vatandaşlar, uzun uzun inceliyor.

Kimi Togg’un fotoğrafını çekerken kimi de selfi fotoğraflar çekiyor. İki gün önce geldiği belirtilen Togg, Ankaralıların beğenisini kazandı.

Cumhurbaşkanlığı’nda Togg sürprizi

TOGG’DA SEVKIYATLARA BAŞLANDI

Geçtiğimiz günlerde ilk modeli T10X’in teslimatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’a yapan Togg, sosyal medya hesabından sevkıyatlara başlandığı haberini duyurdu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı’nda Togg sürprizi

“#Togg Teknoloji Kampumuzdan #T10X sevkiyatları devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin” mesajı, yerli otomobilin TIR’larda yol aldığını gösteren video eşliğinde paylaşıldı. Bu yıl için üretilen 28 bin adet Togg T10X’un, 20 bin adedi doğrudan kullanıcılara teslim edilecek. Togg’un resmi internet sayfasında teslim noktalarının Adana Yüreğir, Ankara Söğütözü ve Çankaya, Antalya Kepez, Bursa Togg Teknoloji Kampusu, Diyarbakır Bağlar, Erzurum, İstanbul Yedi Mavi ve Zeytinburnu, İzmir Bornova, Kayseri Kocasinan ve Samsun olarak yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!