Çeşme’ye özel villa yatırımı

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’ye özel villa yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 07:00

Ekinoks Life İnşaat, yeni projesi ‘Ekinoks Life Dalyan’ ile Çeşme’de yeni bir projeye imza attı. Toplamda 6 bin 863 metrekarelik bir alanda inşa edilen proje, 7+1’den oluşan, tamamen müstakil, özel havuzlu ve müştemilatlı villalardan oluşuyor.

Haberin Devamı

Ekinoks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç yaptığı açıklamada, “Çeşme artık kalabalık ve büyük popülasyonları çekiyor. Alaçatı ve Ilıca çok değerli yerler ama biz Dalyanköy’e yatırım yapmak istedik. Çeşme’yi seven, Çeşme’yi bilen insanlar Dalyanköy’ü iyi bilir. Doğası, denizi ve havası çok güzel. Çeşme’nin en beğendiğimiz bölgesi burası” dedi.

Projenin lokasyon itibarıyla estetiği, doğayı, manzarayı ve kaliteyi bir araya getirdiğini dile getiren Kılıç, “7 dönüm üzerine kurulu, 335 metrekare kapalı alandan oluşan, her bir müstakil olan 9 adet villamız var. Her villanın kendine ait havuzu ve müştemilatı var. Sauna ve hamam da olacak. Her villanın kendi bahçesinden girişi olacak. Site konsepti ancak ortak alan değil” diyerek sözlerini sürdürdü. Projelerin 2023 yazında satışa hazır olacağını belirten Kılıç, yurtdışından taleplerin olduğunu belirterek, “Her parası olana projeden yer vermek istemiyoruz. Çünkü bu özel bir proje. Projenin kalitesine güvenen kişilerle devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!