Brandverse Awards başvuruları sona eriyor

Güncelleme Tarihi:

Brandverse Awards başvuruları sona eriyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2022 16:16

Türkiye’deki tüm marka ve ajansların reklam, iletişim ve pazarlama çalışmalarıyla dahil olabilecekleri Brandverse Awards başvurularında geri sayım başladı.

Haberin Devamı

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile gerçekleştirilen markaların yeni evreni Brandverse Awards için başvuru döneminin sonuna yaklaşıldı. Kazananların haziran ayında görkemli bir törenle ödüllerine kavuşacağı yarışma için başvurular 5 Mayıs Perşembe günü saat 23.59’da sona erecek!

Katılımcılar bu yıl yarışmanın Sosyal Medya ve Dijital, Film, Medya, PR, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Marka Deneyimi, Strateji ve Craft bölümleri altındaki kapsamlı kategorilerinde rekabet ediyor!

Jüride Saygın İsimler 

Kazanan projeleri belirleyecek olan Brandverse Awards 2022 jürisi, sektörün önde gelen isimlerinden oluşuyor. Jüri başkanlığını Reklamcılar Derneği Başkanı Banun Erkıran’ın üstlendiği ve her biri alanında uzman 120’nin üzerinde saygın ismin yer aldığı jüride sosyal medya kanallarının temsilcilerinden sektörel derneklerin başkanlarına, medya ajanslarından çokuluslu markaların yöneticilerine, reklam ve PR ajanslarına kadar sektörün tüm alanından temsilciler yer alıyor.

Haberin Devamı

Brandverse Awards’a Sektörden Tam Destek 

Pazarlama iletişimi ve reklam sektörüne yön veren dört derneğin (Reklamverenler Derneği, Reklamcılar Derneği, İnteraktif Reklamcılık Derneği ve Mobil Mecralar Araştırma Pazarlama ve Reklamcılık Derneği) katılımıyla kurulan “Dijital Pazarlama İletişimi Platformu (DPİP)” bu yıl Brandverse Awards’un destekçileri arasında yer alıyor.

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Deloitte Türkiye ise tüm değerlendirme süreçlerinde yer alarak yarışmanın tarafsız ve şeffaf yapısını güçlendiriyor.

İletişim Ortağı Demirören Medya Markaları!

Brandverse Awards 2022’nin iletişim ortağı Demirören Medya markaları oldu. Türkiye’nin lider eğlence kanalı Kanal D, önde gelen gazetesi Hürriyet ve en çok dinlenen radyolarından Radyo D Brandverse Awards’a iletişim ortağı olarak desteğini sunuyor.

Ödüllerin NFT’leri de Takdim Edilecek!

İlk NFT ödülünü kazanmak isteyenler Brandverse Awards’ta yarışıyor. Brandverse Awards’ta ödül kazanan katılımcılar ödüllerine yalnızca fiziksel olarak değil NFT olarak da sahip oluyor. Dünyada Metaverse ve NFT özelinde uzmanlaşan ilk ajanslardan Metaverse360 Agency desteğiyle kazanan markalara ödüllerinin NFT’leri de sunuluyor.

Haberin Devamı

Yerel Yönetimlerin İletişimi Brandverse Awards’ta Değerlendiriliyor!

Brandverse Awards’ta bu yıl ilk kez yerel yönetimlerin sosyal medya ve dijitaldeki iletişim çalışmaları da yarışıyor. Yerel yönetimler sosyal medya ve dijitalde sergiledikleri iletişim ve hazırladıkları kampanyalarla Brandverse Awards’un Sosyal Medya ve Dijital bölüm altındaki Yerel Yönetim İletişimi kategorilerinde rekabet edecek.

Bu kapsamda değerlendirmeye dahil olmak isteyen yerel yönetimler Özel Gün Kampanyası, Sayfa ve Topluluk Yönetimi, Sosyal Sorumluluk İletişimi ve Gerçek Zamanlı Kampanya kategorilerine 5 Mayıs'a dek başvuruda bulunarak katılabilirler.

En İyiler Haziran Ayında Bir Araya Geliyor

Haberin Devamı

Sektör dinamikleri göz önünde bulundurularak özenle oluşturulmuş Brandverse Awards kategorilerinde başarılarıyla ödül kazananlar haziran ayında düzenlenecek görkemli ödül töreniyle bir araya gelecek.

Bu keyifli gecede yer almak için başvurularınızı 5 Mayıs saat 23.59’a dek yapabilirsiniz. Başvuru detaylarını öğrenmek ve en başarılı projelerinizle yarışmaya başvurmak için brandverseawards.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!