Bakan Güllüce: Gençliğimde hiç düğüne gitmediğim için oynamayı bilmem

Güncelleme Tarihi:

Bakan Güllüce: Gençliğimde hiç düğüne gitmediğim için oynamayı bilmem
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 09:41

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, gençliğinde ‘Devlet bu haldeyken bizim düğüne gidecek halimiz mi var’ diyerek düğüne gitmediğini belirterek, “Gençliğimde hiç düğüne gitmediğim için oynamayı bilmem. Şimdi sadece seyrediyorum ama inşallah 73 saat sonra bende oynayacağım” dedi.

Haberin Devamı

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Ümraniye Tantavi Sosyal Tesislerinde Ümraniyeli gençlerle bir araya geldi. Gençlerle ülkenin geleceği hakkında sohbet eden Güllüce, onlara tavsiyelerde bulundu. Gençlerle sohbet sonrası açıklama yapan Bakan Güllüce, “Gençler 1980 kuşağından önce doğanlar, Türkiye’nin 1980’den öncesi yani AK Parti’den öncesini bilmeyenler. Tabi onlar haklı, çünkü onlar hep iyi ve güzel şeyler gördü. İnşallah bu gördükleri devam eder de Türkiye o kötü günlere bir daha dönmez. Yani bizim yani 1960’ların kuşağı çok çile çekmiş kuşaktır. Bunlar cillop gibi bir Türkiye’de yaşıyor. Bunlar iyi olacak ve iyi bir Türkiye’yi görecekler zaten gördüler de” dedi.

Gün içerisinde katıldığı bir programda yaşadığı bir olayı anlatan Bakan Güllüce, şöyle konuştu:
“Öğrencilerin diploma törenine katıldım. Eskiden ben belediye başkanı iken bize içme suyumuzu neden bitirmediniz derlerdi. Artık yürüyüş koridorlarımız yetmiyor, bunları çoğaltın ve mahallemize tiyatro yapın diyorlar. İşte yeni Türkiye budur.”

Haberin Devamı

Bakan Güllüce, gençlerle sohbetin ardından AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatının Hukuk Komisyonu toplantısına katıldı.

“73 SAAT SONRA BENDE OYNAYACAĞIM”
Seçim de hile yapılacak iddialarına cevap veren Bakan Güllüce, “Yaklaşık 20 gün önce seçimde hile olacağı yönünde bir şehir efsanesi oluşturdular. Benim tahminim 20 gün önce bunu oluşturdular. Çünkü onlarda seçimi kaybedeceklerini fark etti. Onlar bunu fark edince Türkiye’de her 3 partinin lideri sorun yaşadı. CHP’nin büyük milletvekillerinden birisi diyor ki; ‘Biz bu kafayla 250 sene daha iktidar olamayız.’ Şimdi gidişleri de öyle 26 yıl tutar mı tutmaz mı diyeni var diğerleri de öyle. Ne yapalım diyorlar? Sonra da, ‘Ağabey hile yaptılar, biz kesin kazanmıştık.’ diyorlar. Bir şey bulmaları gerekiyor. Ondan dolayı da sandıkta çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bir de şimdi hepsi ittifak. Yani bu sayılmaz oylar noktasında bizim aleyhimize olmaya çalışacaklardır. Bizim sandıklardaki arkadaşlarımızın hepsinin de, Allah yardımcısı olsun. Şu an takriben 73 saat var. İnşallah 73 saat sonra dua da ediyorum, Kars’tan ‘Hoş Gelişler Ola’ diyerek başlayacağız, aşağıya doğru horonlar, halaylar, seymenler, efeler olarak o gece hepimiz budanmadın Türkiye diyerek oynayacağız."

Haberin Devamı

Gençliğinde düğüne gitmediğini anlatan Güllüce, "Devlet bu haldeyken bizim düğüne gidecek halimiz mi var derdik. İyi mi kötü mü dedim onu tartışmam ama öyleydik. Ben gençliğim de hiç düğüne gittiğimi hatırlamam. Bundan dolayı oynamayı bilmem. Şimdi sadece seyrediyorum ama inşallah 73 saat sonra bende oynayacağım” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!