Auto Show 250 bin otomobilseveri ağırlıyor

Güncelleme Tarihi:

Auto Show 250 bin otomobilseveri ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

BU yıl 7'incisi düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show'99 bugün açılıyor. Türk otomobilseverler 14 Kasım 1999 tarihine kadar 10 gün boyunca CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarı izleyebilecekler.

CNR ve İthal Otomobilleri Türkiye Mümessilleri Derneği işbirliği ile düzenlenen Auto Show'99, otomobil dünyasının son modellerin tek çatı altında topluyor.

Toplam 60 bin metrekarelik 4 salonda gerçekleşecek olan fuarı yaklaşık 200 bini aşkın otomobilseverin ziyaret etmesi bekleniyor. Yerli-yabancı toplam 80 firma ve markanın katıldığı fuarda, otomobil devleri ‘‘millenium’’ modellerini sergileyecekler. Otomobilseverler, yeni modellerin yanı sıra firmaların düzenledikleri showları da izleme şansı bulacaklar. Otomobilcilerin dışında, oto yedekparçaları, finans ve medya dünyasından firmalarda fuarda stand açacaklar.

YENİLER

BMW Z8, X5, ve 3 serisi Touring, Ford Mondeo Ghia V6, Ford Focus Sport Trend, Mercedes CL 600, CLK 55 AMG, Formula 1 yarış aracı, Opel Astra Coupe, Porsche 911 Turbo, Peugeot 607, Renault Scenic 4x4 ve Jaguar XK8 fuarda sergilenen yeni modeller arasında yer alıyor.

FUAR BÜYÜYOR

Auto Show'a olan katılın ve ilgi her geçen gün artarken, fuar alanıda büyüyor. 1996 yılında 2 salonda 18 bin metrekarelik alanda düzenlenen Auto Show, 1997'de 3 salon 27 bin metrekareye, 1998'de 4 salon 40 bin metrekareye yükseldi.

ZİYARETÇİ SAYISI

Kasım ayında düzenlenen fuara otomobilseverlerin ilgisi de artıyor. Otomobil dünyasındaki gelişmeleri yakından izleyen Türk otomobilseverler, Auto Show'da yeni modelleri görme imkanı buluyor. 1996 yılında 120 bin ziyaretçi Auto Show'u izlerken, 1997'de bu sayı 150 bine, 1998'de 230 bine yükseldi. Bu yıl 7'inci düzenlenen fuarı yaklaşık 250 bin otomobilseverin ziyaret etmesi bekleniyor.

NASIL ULAŞILIR?

CNR Fuarcılık alana, her saat başı Taksim'den otobüs ring seferiyle ulaşmak mümkün. Otomobiliyle fuar alanına gelecek ziyaretçiler ise E-5 ile E-6 yolundan Atatürk Havalimanı tabelalarını izleyerek, Auto Show'99'a ulaşabilirler.

KATILANLAR

1 Numara Herst Yayıncılık

Anadolu Honda Otomobilcilik

Baylas Otomotiv

Baytur Motorlu Araçlar

Boronkay Otomotiv

Borusan Otomotiv

Bosch San. ve Tic.

Boyut Yayın Grubu

BSC Otomotiv

Ceytur

CTP Tuning Products

Çelik Motor

ÇİTASAD

Didim Organizasyon

Doğuş Motor

Doğus Otomotiv

Entek Araçlar

Erim İthalat

Finansal Forum

Finansbank

Ford Otomotiv

Hyundai Assan

İhlas

İnci Exide Akü

Jetpa

Katalonya

KİA

Koçbank

Mais Motorlu Araçlar

Mazda Motor

Medya D (Radikal)

Mekanik Otomotiv

Mercedes-Benz Türk

Metro Reklam

Motor Press

Mutlu Akü

Nasyonel Mot.Araçlar

Nissan Otomotiv

Opel Türkiye

Ortaklar Otomotiv

Özkaynak

Peugeot Otomotiv

Pilsa Otomotiv

Radyo Pop

Sportif Yay.

Suzuki

Sümer Yatırım

Tofaş Oto

Volvo Otomobil

Yüce Oto

Zeytinoğlu

Toyotasa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!