Ahırda zincirli işkence! Baba, ağabey, amca... Bu nasıl aile

Güncelleme Tarihi:

Ahırda zincirli işkence Baba, ağabey, amca... Bu nasıl aile
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2023 07:00

15 yaşındaki M.Ş.’den dayısını öldürmesini isteyen babası, ağabeyi ve amcası, çocuk bu teklifi kabul etmeyince saatlerce işkence yaptı. M.Ş.’yi halası kurtardı.

Haberin Devamı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Mürşitpınar Mahallesi’nde önceki gün 14.00 sıralarında, M.Ş. (15) iddiaya göre babası İzzet Ş., amcası Mahmut Ş. ve ağabeyi Ali Ş. tarafından boğazı, elleri ve ayaklarından ahırda zincirle bağlandı. Aile üyeleri, M.Ş.’ye işkence yaptı. Bir süre sonra halası gelip, M.Ş.’yi zincirlerden kurtardı. Aile bireylerinin kendisini döverken çektikleri videoyu da ele geçiren M.Ş., bunu babası ile ayrı yaşayan annesine gönderdi. Annesinin şikayeti üzerine mahalleye giden jandarma, İzzet Ş. ile kardeşi ve büyük oğlunu gözaltına aldı. Hastaneye götürülen M.Ş.’nin vücudunun büyük bölümünde darp ve yara izlerinin bulunduğu belirlendi.

‘DAYINI VUR’ DEMİŞLER

Jandarmada ifadesi alınan M.Ş., baba tarafı ile dayısı arasında husumet olduğunu, bu nedenle dayısını vurması için eline silah verdiklerini, kendisinin ise bunu reddedip, evden kaçtığını söyledi. Üç gün Nizip’te otelde kaldığını, ardından Birecik’e geldiğini ifade eden M.Ş., burada ailesi tarafından yakalandığı belirterek, “Arabayla bana çarptılar. Bu nedenle kaçamadım. Amcam döve döve arabaya bindir ve beni bir eve götürdüler” dedi.

Haberin Devamı

‘ÜZERİME İDRAR YAPTILAR’

Amcasının kendisini zincirle bağlayıp işkence yaptığını söyleyen M.Ş., “Ahırda elimi ve ayaklarımı hayvanların kancasına bağladılar. Yatırdılar, tişörtümü çıkarttılar. İşkence yaptılar, sonra da ‘bunu kimseye anlatmayacaksın’ dediler. Öğle saat 14.00’ten gece saat 23.00’e kadar işkence gördüm” dedi. Amcası, babası ve ağabeyinin üzerine idrarlarını yaptığını da söyleyen M.Ş., gece halasının gelip kendisini zincirlerden kurtardığını söyledi. Talihsiz çocuk daha sonra da kendisini döverken çekilen videoyu ele geçirip, annesine gönderdiğini ifade etti. Şüphelilerden baba ve amca nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklandı, ağabey adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!